• LIFE&STYLE

    Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος τους;

    Κοσιώνη

    Σία Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης


    Ο θάνατος του Επίτιμου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που βύθισε στο πένθος την οικογένεια αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα έκανε τον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσιώνη να αναβάλλουν τον προγραμματισμένο γάμο τους για τις 10 Ιουνίου. Το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος τους και να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους με συγγενείς και λίγους καλούς φίλους.

    Η δημοσιογράφος ενώ περιμένει τη στιγμή που θα βρεθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της διανύει και μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους!

    Σύμφωνα με  τα όσα αναφέρει η SECRET των Παραπολιτικών, το ζευγάρι θα παντρευτεί τελικά στην περιοχή του γαμπρού στο Καρπενήσι και ο γάμος τους θα γίνει στις 22 Ιουλίου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

    Έτσι ακριβώς όπως ήθελε από την αρχή και ο Κώστας Μπακογιάννης  και η Σία Κοσιώνη. Ο γάμος τους να γίνει με συγγενείς και λίγους αγαπημένους φίλους.



    ΣΧΟΛΙΑ