• LIFE&STYLE

    Σε βαρύ πένθος ο Αλέξανδρος Ρήγας: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

    Αλέξανδρος Ρήγας

    Αλέξανδρος Ρήγας, ηθοποιός και σεναριογράφος


    Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας, έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα, Ευανθία, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (27 Μαρτίου).

    Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας, η κα Ευανθία εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα και λίγες ώρες αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

    Στο χωριό Κοπανάκι Μεσσηνίας από όπου εκείνη κατάγονταν, οικογένεια και φίλοι του ηθοποιού της είπαν το τελευταίο αντίο.

    Ο καλός φίλος του κ. Ρήγα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, ανακοίνωσε μέσω social media τα δυσάρεστα νέα με μήνυμα και φωτογραφίες.

    Αναλυτικά ο κ. Μπουζιώτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

    «Ο Αλέξανδρος (Ρήγας) έχασε την πιο… Ωραία Κυρία της ζωής του/ “έφυγε” χθες τα ξημερώματα η μαμά του Ευανθία που λάτρευε/ μετά από ένα έμφραγμα μπήκε στην εντατική και λίγες ώρες μετά έσβησε/ σήμερα της είπε το τελευταίο αντίο σε στενό κύκλο στο χωριό Κοπανάκι – τόπο καταγωγής του πατέρα του, που είχε αγαπήσει πολύ η μαμά του/ μεταξύ συγγενών και λίγων φίλων του αποχαιρέτησε τη τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, όπως είχε πει για εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNN Greece/ από εκεί και τα δύο καρέ που “δανείστηκα” και που τα… λένε όλα για τη λατρεία που της είχε/ ήταν μία δύσκολη μέρα για τον αγαπημένο μου φίλο, μα είναι δυνατός/ όσο δυνατός μπορεί να είναι κάποιος μετά από μία τέτοια απώλεια/ ήταν δίπλα μου όταν έφυγε η μαμά μου κι ήμουν κι εγώ δίπλα του-όπως πάντα…».

    Αλέξανδρος Ρήγας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Μπομπ Ντίλαν αποδέχεται το Νόμπελ μετά το τελεσίγραφο ότι θα χάσει τα λεφτά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σόφη Πασχάλη: «Μου λένε να ψοφήσω για τα όσα είπα για τον Αγγελόπουλο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στάθης Ψάλτης: Άνιση μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα δίνει ο γνωστός ηθοποιός



    ΣΧΟΛΙΑ