• Gossip

    Σε πέντε μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο Πασχάλης


    Ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκισης με αναστολή από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

    Ο Αρβανιτίδης ήταν κατηγορούμενος για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την επίμαχη εξέταση DNA.

    Η καταδίκη του Πασχάλη αφορά δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος και η σύζυγός του εναντίον του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου. Το ζευγάρι είχε αμφισβητήσει τα αποτελέσματα του τεστ DNA, σύμφωνα με το οποίο ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει εκτός γάμου παιδί με την  Ουρανία Τουτουντζή και είχε κατηγορήσει τον κ. Πάγκαλο για αδιαφανείς διαδικασίες απειλώντας τον να προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να λυθεί το θέμα.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η υπόθεση εκδικάστηκε την Τρίτη (2 Μάιου) το μεσημέρι σε δεύτερο βαθμό και, παρά την πρόταση της εισαγγελέας για την αθώωσή του, η έδρα κατά πλειοψηφία τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε.

    Πρωτόδικα, είχε καταδικαστεί μαζί με τον τραγουδιστή και η σύζυγός του Αλίκη, η οποία δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά ήταν παρούσα στην προχθεσινή δίκη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος παίκτης του original Survivor υποστηρίζει τον Χανταμπάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλο το Twitter «έμενε Αιγάλεω»! – Χαμός με τη δήλωση Τζανακόπουλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπαράζ κατασχέσεων από την Εφορία, ενώ τα χρέη προς το Δημόσιο ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ το 2017

     



    ΣΧΟΛΙΑ