• LIFE&STYLE

    Σάμι Φάϊς-Λέων Γιόχαη: Βουτιές με ολίγη από business στην Μύκονο

    Φάις Γιόχαη Μύκονος


    Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μύκονος -όπως και όλη υπόλοιπη Ελλάδα- «καιγόταν» κυριολεκτικά από τον καύσωνα, χωρίς να υπάρχει ούτε δείγμα αέρα σε όλες τις παραλίες του.

    Φάις Γιόχαη Μύκονος

    Στον Πάνορμο, οι προνομιούχοι πελάτες που είχαν ξαπλώστρες στην πρώτη σειρά, απολάμβαναν την ημέρα και τα δροσερά κοκτέιλς, δύο όμως από αυτούς έδειχναν να συζητούν σοβαρά για αρκετή ώρα.

    Επρόκειτο για τον κ. Σάμι Φάις και τον Λέων Γιόχαη, οι οποίοι μαζί με φίλες τους κάθισαν σε διπλανές ξαπλώστρες απολαμβάνοντας συχνά τα δροσερά νερά.

    Φάις Γιόχαη Μύκονος

    Αμφότεροι επέλεξαν να φύγουν από την Αθήνα που «ψηνόταν» και να περάσουν ένα τριήμερο στο νησί των ανέμων, το οποίο τιμούν δεόντως άλλωστε κάθε καλοκαίρι.

    Φάις Γιόχαη Μύκονος

    Ο κ. Φάις που πρόσφατα έγινε ο κύριος μέτοχος της «Καλογήρου» σώζοντας την γνωστή αλυσίδα υπόδησης από την χρεωκοπία, επιστράτευσε και καπέλο για τον ήλιο, εν αντιθέσει με τον κ. Γιόχαη που προτίμησε να μείνει ασκεπής.

    Φάις Γιόχαη Μύκονος

    Η παρέα των τεσσάρων κάθισε περί τις τρεις ώρες στην παραλία και χωρίστηκε μόνο όταν ο κ. Φάις αποφάσισε να ανέβει στο εστιατόριο του Principote για φαγητό.

    O φίλος του Λέων, που πρόσφατα είδε το πολυτελές σκάφος του να γίνεται παρανάλωμα του πυρός στην Ψαρού προτίμησε να μείνει on the beach μαζί με την φίλη του και να απολαύσουν την θάλασσα και τον ήλιο στον Πάνορμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μύκονος: Χώρα vs Παραλίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλογήρου: Προσωρινή προστασία από τους πιστωτές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μίνως Κυριακού: Η άγνωστη ζωή του. Το χαστούκι από τον πατέρα του, τα παιδιά του και ο Ant1



    ΣΧΟΛΙΑ