• LIFE&STYLE

    Το πρώτο δημόσιο φιλί του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (pics+video)

    • NewsRoom


    Για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του, Μέγκαν Μαρκλ φιλήθηκαν δημόσια, σπάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο. Το ζευγάρι βρέθηκε στους Αγώνες Invictrus Games στο Τορόντο και καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων δεν παρέλειψαν να δείξουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

    Αν και σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο απαγορεύεται στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να δείχνουν δημόσια τρυφερότητα στο ταίρι τους, όταν η σχέση δεν έχει πρώτα επισημοποιηθεί, το ζευγάρι ζούσε ελεύθερα τον έρωτά του.

    Μάλιστα, στην τελετή λήξης των Αγώνων, ο Χάρι κάλεσε και τη μητέρα της Μέγκαν να τους συνοδεύσει. Η «πεθερά» του πρίγκιπα Χάρι είναι η 60χρονη Αφροαμερικανή Ντόρια Ράγκλαντ, δασκάλα γιόγκα, που ζει στο Λος Άντζελες και αυτό το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε στο Τορόντο για να παρακολουθήσει μαζί με την κόρη της και τον Βρετανό πρίγκιπα την τελετή λήξης των Invictus Games από τις θέσεις, βεβαίως, των επισήμων.

    Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται ότι τα πηγαίνει καλά με την μητέρα της Αμερικανίδας ηθοποιού αφού ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε «γαμπρό» και «πεθερά» να συνομιλούν και να χαμογελούν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κικίλιας-Μπαλατσινού: Ο έρωτας σε δημόσια θέα και το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απόψε η πρεμιέρα του Nomads – Οι πρώτες φωτογραφίες!



    ΣΧΟΛΙΑ