• LIFE&STYLE

    Πωλείται το πολυτελέστατο σπίτι που δεν πρόλαβε να χαρεί ο Παντελίδης

    • NewsRoom
    Ψάλτης


    Δύο μήνες πριν το τραγικό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης, είχε αγοράσει μια πολυτελέστατη μεζονέτα στα νότια προάστια.

    Πρόκειται για ένα σπίτι με υπέροχη θέα στο Πανόραμα Βούλας, το οποίο βγήκε στο σφυρί, με τιμή λίγο μικρότερη από το 1.000.000 ευρώ.

    pantelidis1

    Σύμφωνα με την αγγελία που ανέβηκε στην ιστοσελίδα ενός από τα πιο γνωστά μεσιτικά γραφεία, το συγκεκριμένο ακίνητο διατίθεται προς πώληση αντί του ποσού των 980.000 ευρώ.

    pantelidis2

    Μετά το μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης , που προκάλεσε τραγικό θάνατο στον δημοφιλή τραγουδιστή, η οικογένειά του κάνοντας αποδοχή κληρονομιάς, κατέβαλε δύο δόσεις που υπολείπονταν για τις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Έτσι, το ακίνητο πέρασε στην κατοχή τους. Ωστόσο, μετά το μοιραίο τροχαίο, η οικογένεια δεν μπορούσε να συντηρήσει το συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο έθεσε προς πώληση.

    pantelidis

    Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε οικόπεδο 373 τ.μ. και το ισόγειο αποτελείται από μια ανεξάρτητη κατοικία 112,18 τ.μ. που περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο, ένα υπνοδωμάτιο, τουαλέτα και ασανσέρ. Συγχρόνως, διαθέτει τρεις υπόγειες θέσεις πάρκινγκ και στο πίσω μέρος του οικοπέδου έχει κατασκευαστεί μία πισίνα 23 τ.μ. στο ύψος του πρώτου ορόφου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Φανερά αδυνατισμένος ο Μπο – Το μήνυμα φίλου του στο instagram

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα βρήκαν Ντάνος – Παπαδοπούλου; Τι έλεγαν στην παραλία μεταξύ τους; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Επική τούμπα του Ντάνου – Καρφώθηκε με το κεφάλι στην άμμο



    ΣΧΟΛΙΑ