• LIFE&STYLE

    Ο Ανδρέας Γεωργίου για την τεράστια επιτυχία του «Μπρούσκο»

    • NewsRoom
    Ανδρέας Γεωργίου

    Ανδρέας Γεωργίου


    Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο People, ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Μπρούσκο» και τους εκατομμύρια followers του στο Instagram, ενώ απάντησε και σε ένα μεγάλο ερώτημα του κόσμου.

    Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε, καθ’ όλη την διαδικασία γυρισμάτων του πιλοτικού επεισοδίου του «Μπρούσκο», λόγω της οικονομικής κρίσης στην Κύπρο.

    Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε ότι, «Το “Μπρούσκο” ήρθε σε μια στιγμή που “πεθαίναμε”, γιατί υπήρχε τρομερή οικονομική δυσμένεια στην Κύπρο, δεν υπήρχε ευρώ. Το πιλοτικό επεισόδιο του Μπρούσκο έγινε με μεγάλο κόπο και δυσκολίες γιατί είχε και πολυέξοδα γυρίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ξεκινήσαμε τον πιλότο Δεκέμβριο και τον ολοκληρώσαμε Απρίλιο. Μας βγήκε η ψυχή μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο. Πιστεύαμε όμως ότι ήταν κάτι καλό και βγήκαμε δικαιωμένοι. Και δεν ήταν μόνο δική μας επιτυχία η απήχηση που είχε. Και στην Ελλάδα η μυθοπλασία είχε πεθάνει, έπαιζαν παντού τουρκικές σειρές. Το Μπρούσκο ήταν εκείνο που έφερε ξανά τη μυθοπλασία στην τηλεόραση».

    Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου διευκρίνισε ότι αν και η σειρά μεταδίδεται σε 52 χώρες παγκοσμίως, εκείνος και το καστ ηθοποιών της σειράς δεν λαμβάνουν χρήματα γι’ αυτό, καθώς τα δικαιώματα της σειράς είναι του ANT1.

    Βέβαια, ο ίδιος είδε τους followers του στο Instagram να εκτοξεύονται με ταχείς ρυθμούς με αποτέλεσμα να έχει ξεπεράσει τους ένα εκατομμύρια χρήστες που τον ακολουθούν.

    «Για να είμαι ειλικρινής, το χάρηκα όλο αυτό. Όταν ήταν να προβληθεί σε μια χώρα το Μπρούσκο, πάντα δημιουργούσα επαφή με το κανάλι, έκανα φίλους, ταξίδεψα, πήγα σε μέρη που δεν πίστευα ότι θα πάω… Όπως στο Περού. Μάλιστα, όταν το Μπρούσκο παίχτηκε στο Περού, ήταν μια εποχή που και στα εκεί κανάλια παίζονταν τουρκικά σίριαλ. Ήταν μια τουρκική σειρά που δεν «χτυπιόταν» με τίποτα και το Μπρούσκο κατάφερε και την κέρδισε σε τηλεθέαση. Θυμάμαι, ήμουν στο δωμάτιο στο ξενοδοχείο στο Περού και έβλεπα στις 22.00 να παίζεται το Μπρούσκο μεταγλωττισμένο στα Ισπανικά. Ήταν τόσο περίεργο!», δήλωσε ο Γεωργίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Ραμόνα στην κριτική επιτροπή (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάνος Πίντζης: Η πολυτάραχη ζωή του ηθοποιού πριν το Nomads (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή για την Έλενα Παπαρίζου (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ