• LIFE&STYLE

    Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: Η μεγάλη επανασύνδεση των Μπραντζελίνα είναι γεγονός!

    • NewsRoom


    Σεπτέμβριος του 2016 ήταν όταν έσκασε σαν βόμβα ο χωρισμός του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Ένα χρόνο αργότερα το «βασιλικό» ζευγάρι του Χόλιγουντ φαίνεται πως αναθεώρησε και αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του.

    Η επανένωση έγινε πριν μερικές εβδομάδες, όταν συναντήθηκαν σε ένα διαμέρισμα του Μπέβερλι Χιλς για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, όπου έκαναν μια ώριμη συζήτηση με τη βοήθεια ενός δικηγόρου σε ρόλο «διαιτητή». Ο δικηγόρος είναι εκείνος που από την αρχή είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για το διαζύγιο.

    «Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια φρέσκια αρχή», περιέγραψε ο βιογράφος του ζευγαριού Ίαν Χαλπερίν.

    Ο Πιτ και η Τζολί, γονείς έξι παιδιών, πηγαίνουν σε ψυχολόγο και εργάζονται συνειδητά μέσω εντατικών θεραπειών, προκειμένου να λύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα, σύμφωνα με την DailyMail.

    Μετά τον χωρισμό, είχαν ακουστεί «βαριές κουβέντες» για ποτό, ναρκωτικά και έναν έντονο καβγά του Πιτ με τον γιο τους Μάντοξ, που προκάλεσε, μάλιστα, και έρευνα από το FBI. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο People, αποκαλύπτοντας το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό.

    «Η Αντζελίνα ήταν εξοργισμένη για όσα είχαν συμβεί και ειδικά για τον καβγά με τον Μάντοξ. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν να τα βρουν ξανά. Αλλά και οι δύο κατάλαβαν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν είναι μαζί», συμπλήρωσε ο Χαλπερίν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξω φρενών η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Alpha: «Μου κάνουν γυμνάσια»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Μενούνος στη μητέρα της: «Τα καταφέραμε!»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H Βάνα Μπάρμπα και o Θεόδωρος Πάγκαλος τα «έσπασαν» στα μπουζούκια (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ