• LIFE&STYLE

    Μπαμπάς στα πατρινά εδάφη έγινε ο Οσκαρικός σκηνοθέτης Alexander Payne

    • NewsRoom
    αλεξάντερ πέιν


    Στην Πάτρα καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένεάς τους, ο ελληνικής καταγωγής Οσκαρικός σκηνοθέτης Alexander Payne και η σύζυγός του Μαρία Κοντού. Η κορούλα τους ήρθε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας.

    Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο μαιευτήρας γυναικολόγος Αντώνης Ανδριώτης στην Espresso, ο Οσκαρικός καλλιτέχνης βρέθηκε μέσα στο χειρουργείο και ήταν στο πλευρό της γυναίκας του κατά τη διάρκεια της καισαρικής, «Ο Αλέξανδρος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αγαπάει πολύ την Μαρία και ήθελε να ζήσει τη γέννα λεπτό προς λεπτό. Ήταν μέσα στο χειρουργείο και είδε την μικρή από το πρώτο λεπτό».

    Το ζευγάρι πηγαινοέρχεται Ελλάδα και Αμερική, ωστόσο έπελεξε την Πάτρα ως τόπο γέννησης για την κόρη τους. Οι δυο τους ήρθαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι και η Μαρία Κοντού επέλεξε να μείνει κοντά την οικογένειά της στην Αχαΐα μέχρι τη γέννηση της κόρης.

    Ο δυο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για τις ταινίες «Οι Απόγονοι» και «Πλαγίως» Alexander Payne μπορεί να είναι εν μέσω νέων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δε θα μπορούσε να λείπει, όμως, από μια τέτοια στιγμή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Χώρισαν Τσιμιτσέλης – Λασκαράκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χίου Χέφνερ: Δείξτε μου έναν που δεν θα ήθελε να του μοιάσει είτε στα 20 είτε στα 80

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Οι παίκτες έφθασαν στις Φιλιππίνες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ