• LIFE&STYLE

    Μίνα Αρναούτη: Νέο χειρουργείο για το χέρι της


    Τα νέα της περασμένης Κυριακής για την υπόθεση Παντελίδη βρήκαν την Μίνα Αρναούτη στην Μυτιλήνη και η δικαίωσή της από την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να τεθεί ο φάκελος του τροχαίου στο αρχείο, την γέμισε χαρά.

    Μετά τις αναρτήσεις της -η ίδια όλους αυτούς τους μήνες απαντούσε σε οποιαδήποτε επίθεση της γινόταν- η νεαρή κοπέλα ετοιμάζεται να μπει ξανά στο νοσοκομείο, πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

    Θα είναι η ένατη επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί η Αρναούτη, αυτή την φορά στο χέρι της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και η τελευταία που θα χρειαστεί να κάνει.

    Την στιγμή που η Φρόσω Κυριάκου είναι «εξαφανισμένη» εδώ και μήνες, η Αρναούτη δεν άφησε το παραμικρό που την αφορούσε να πέσει κάτω και σε κάθε δημοσίευμα απαντούσε μέσω facebook.

    Εν αντιθέσει με την Κυριάκου, η οποία τραυματίστηκε επιπόλαια, η ίδια έδωσε σκληρή μάχη για μήνες μέσα στο νοσοκομείο, αφού ήταν πολυτραυματίας και σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

    Έμεινε για εβδομάδες σε καταστολή και πληροφορήθηκε τον θάνατο του ερμηνευτή, δύο μήνες μετά, όταν οι γιατροί έκριναν ότι θα μπορούσε πλέον να αντέξει την είδηση.

    Αυτό το χειρουργείο θα είναι το τελευταίο της αν και κάποιες πληροφορίες λένε ότι ίσως υποβληθεί αργότερα και σε μια ή δύο πλαστικές επεμβάσεις, ώστε να σβηστούν τα σημάδια των χειρουργείων στο πόδι της.

    Τα άλλα σημάδια, αυτά που άφησε πάνω της η μοιραία νύχτα του τροχαίου όπου γλίτωσε από θαύμα, δύσκολα θα σβήσουν, ειδικά μετά από όσα βίωσε και τα όσα κατά καιρούς διάβασε ή άκουσε για την ίδια.

    Όπως έγραψε και στο blog της αν της έλεγαν να ξαναπεράσει αυτό τον Γολγοθά προκειμένου να τον φέρει πίσω θα το έκανε ενώ τόνισε στο κείμενό της: «Εσύ μπορεί να ακούς την φωνή της καρδιάς μου τώρα, έτσι νοιώθω. Μερικές συγνώμες σήμερα θα βοηθούσαν στην συνέχεια της ζωής μου, αλλά ίσως και να μην έρθουν και ποτέ, εγώ πάντα θα ελπίζω».

    Το προφανές πλέον μετά την αντιπαράθεσή της με την οικογένεια του δημοφιλούς ερμηνευτή είναι ότι θα μείνει με την ελπίδα, η οποία ως γνωστόν πεθαίνει πάντα τελευταία…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γέννησε το πρώτο της παιδί η Μαλού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Ακρίτα: Εξομολογείται την «μάχη» που δίνει με την κατάθλιψη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads – ANT1: Απόψε το δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας



    ΣΧΟΛΙΑ