• LIFE&STYLE

    Μίνα Αρναούτη: Μιλάει για πρώτη φορά για τη μοιραία νύχτα

    • NewsRoom
    Μίνα Αρναούτη

    Μίνα Αρναούτη


    Σχεδόν δύο χρόνια μετά το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη μιλάει για πρώτη φορά για τη μοιραία νύχτα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στον Αντώνη Σρόιτερ αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως συνέβη το δυστύχημα.

    Η Μίνα Αρναούτη δήλωσε ότι, «Του έλεγα του Παντελή να μην τρέχει, από την αρχή. Τότε ήταν ακόμα πολύ νωρίς, δεν ξέρω, τον έβλεπα δηλαδή ότι δεν έπινε. Κατά την ώρα του ατυχήματος, πάλι αύξησε ταχύτητα και του είπα, ‘Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι’. Είδα ότι δεν κατάλαβε αυτό που του έλεγα κι εγώ άρχισα να ανησυχώ».

    Μάλιστα, περιέγραψε τους πέντε μήνες που έζησε στο νοσοκομείο: «Ήμουν σε πανικό, ένιωθα απειλή, θεωρούσα ότι οι γιατροί ήταν κάποιοι οι οποίοι ήθελαν να μου κάνουν κακό. Ήμουν πολύ νευρική, ήμουν πολύ επικίνδυνη να κάνω κακό στον εαυτό μου. Με είχαν δεμένη και ακινητοποιημένη και αυτό με τρόμαζε πολύ περισσότερο, καθώς δεν μπορούσα και να μιλήσω για να καλέσω βοήθεια».

    Η ίδια πρόσθεσε ότι, «Μου είπαν ότι πήγα και ήρθα, ότι για πολύ καιρό μιλούσα με τα αγγελάκια, διαπραγματευόμουν αν θα κάτσω πάνω ή κάτω. Ήμουν σε πολύ τυχερό κρεβάτι στην εντατική. Προφανώς και στην εντατική οι νοσηλεύτριες έχουν τα τυχερά και τα άτυχα κρεβάτια. Ήμουν στο 10 το καλό».

    Σρόιτερ-Αρναούτη
    Αντώνης Σρόιτερ και Μίνα Αρναούτη

    Ακόμη, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έλαβε μέσω των social media: «Μου λέγανε ‘να μείνεις ανάπηρη… εσύ τον σκότωσες…’, κι εγώ είχα να αποφασίσω αν θα έπρεπε να στηριχτώ στο γεγονός της λύπης, κάτι στο οποίο είμαι πολύ αντίθετη στη ζωή μου ή να υψώσω το ανάστημά μου και να πω ‘εδώ είμαι και θα πολεμήσω γι’ αυτό, αλλά όχι με το να με λυπούνται’. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που πρέπει να με λυπούνται. Συνέχισα απλά τη ζωή μου».

    Η Μίνα Αρναούτη μίλησε και για την οικογένεια Παντελίδη: «Αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι πρέπει να εκδικαστούν αυτά τα χρήματα και να τα πάρουν, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και είμαι πάρα πολύ περήφανη που είπα αυτά που είπα. Με ενδιέφερε η αξιοπρέπειά μου και όχι τα χρήματα. Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα, δεν θα μίλαγα ποτέ».

    Στη συνέντευξη που θα προβληθεί την Τετάρτη στον Alpha, η Μίνα Αρναούτη υποστήριξε πως, «Δεν νιώθω ούτε κάποια κόντρα, ούτε κρατάω κάποια κακία, αλλά εφόσον ο Τριαντάφυλλος ήθελε να μάθει την αλήθεια, και τώρα πλέον αυτή έχει αποκαλυφθεί, νομίζω ότι θα έπρεπε να με πλησιάσει και να μου έλεγε ότι ‘έκανα λάθος’. Αυτό θα το εκτιμούσα πάρα πολύ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέντε tips για να πίνετε το ουίσκυ σας σαν τζέντλεμαν (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Απόψε η τελευταία ομαδική ασυλία και πολλές ανατροπές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαντώ Γαστεράτου (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ