ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο και από τις πρώτες της κινήσεις ήταν να κάνει yoga!
https://www.instagram.com/p/BVCZVOOjg0S/
Η όμορφη μελαχρινή συναντήθηκε με την πρώην παίκτρια του Survivor, Σόφη Πασχάλη και ανέβασαν μία φωτογραφία που κάνουν yoga. «Ακόμα δεν επέστρεψα, ακόμα δεν μου πέρασε το jet lag και η αγαπημένη μου yogi με έδεσε φιόγκο», έγραψε η Χριστίνα.
https://www.instagram.com/p/BVFRLfMjwP2/
Η αδελφή και η κολλητή της φίλη, την υποδέχτηκαν με ένα πανό καλοσωρίζοντάς την και πάλι πίσω στην Ελλαδά.
https://www.instagram.com/p/BVAWse8jvro/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για τον Στέλιο Χανταμπάκη! (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο λόγος που Ειρήνη Κολιδά δεν βλέπει Survivor (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: «Μύλος» με την Μαρί Ρόουζ – Είναι κορίτσι του Βασάλου ή όχι; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο: Ζήτησε από τους Αμερικανούς διπλωμάτες να πιέσουν τις χώρες που βρίσκονται για άμεση δράση κατά του Ιράν
- Υπουργείο Εσωτερικών: Πενήντα εκατομμύρια ευρώ για το 2026 στους δήμους για δράσεις πυροπροστασίας
- Σδούκου: Σταδιακά θα πάρουμε όσα μέτρα χρειαστεί για την αντιμετώπιση της κρίσης
- ΔΥΠΑ: Έως τις 23 Μαρτίου οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ανέργων 18-29 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.