• Gossip

    Λίντσει Λόχαν: Η άστατη ζωή ενός «Κακού Κοριτσιού»

    Λίντσεϊ Λόχαν

    Λίντσεϊ Λόχαν


    Αν ισχύει ότι τα περισσότερα παιδιά-θαύματα αποκτούν διάφορες εμμονές μεγαλώνοντας η Λίντσει Λόχαν, είναι σίγουρα μια τέτοια περίπτωση. Στα τριάντα της χρόνια η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοιάζει να έχει χάσει την λάμψη που την περιέβαλλε από την ηλικία των τριών χρόνων, όταν έγινε σε χρόνο dt περιζήτητο μοντέλο.

    Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι σε γάμο φίλου της, που ήταν καλεσμένη, την αναζητούσαν για ώρα χωρίς να την βρίσκουν πουθενά. Ξαφνικά εμφανίστηκε ουρλιάζοντας και ολόγυμνη στο πάρτι, λέγοντας σε όλους ότι κάποιος την κυνηγάει για να την σκοτώσει.

    Τον έδειχνε κιόλας αυτόν τον κάποιον που δεν υπήρχε. Για την Λίντσει δεν είχε καμία σημασία ότι δεν τον έβλεπε κανένας άλλος εκτός από αυτή, δεν είχε καμία σημασία ότι εμφανίστηκε μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους ολόγυμνη.

    Οι εσωτερικοί δαίμονες που ενίοτε την κυνηγάνε, η υπερπροβολή που γνώρισε από την τρυφερή ηλικία των τριών ετών, τότε που αντί να παίζει με τα άλλα παιδάκια έτρεχε από διαφημιστικό σε διαφημιστικό, όλα έβαλαν το λιθαράκι τους στην πορεία που έχει διαγράψει μέχρι τώρα.

    Λίντσεϊ Λόχαν
    Λίντσεϊ Λόχαν

    Μια πορεία που ξεκίνησε με το κλάμα της στις 2 Ιουλίου του 1986 σε μια κλινική της Νέας Υόρκης, όταν αντίκρισε τον κόσμο για πρώτη φορά.

    Η Ντίνα και ο Μάικλ Λόχαν-οι γονείς της- είχαν παντρευτεί ένα χρόνο πριν και ο ερχομός της μικρής απλά ολοκλήρωσε την πρόσκαιρη όπως αποδείχτηκε ευτυχία τους.

    Το σπίτι τους στο Λονγκ Άιλαντ, αποδείχτηκε στην πορεία μικρό αφού μέχρι το 1988 οι γονείς της απέκτησαν άλλα τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, πριν αποφασίσουν να χωρίσουν.

    Θα έσμιγαν ξανά κάποια χρόνια αργότερα μέχρι το 2005, οπότε χώρισαν ξανά, οριστικά αυτή την φορά, όταν η Λίντσει ήταν πλέον σταρ πρώτου μεγέθους στις ΗΠΑ.

    Το άστρο της είχε λάμψει από τα πρώτα χρόνια της ζωής της και το μουτράκι της ήταν περιζήτητο για διαφημίσεις φαγητών, αναψυκτικών, ρούχων και πολλών άλλων.

    Στα δέκα της χρόνια, όταν πήρε τον πρώτο τηλεοπτικό ρόλο στην σαπουνόπερα «Ένας άλλος κόσμος» ως Άλι Φάουλερ, θεωρούνταν ήδη μια βετεράνος της κάμερας.

    Ήξερε πώς να στηθεί, είχε υποκριτικό ταλέντο και ένα χρόνο αργότερα, το 1998, η Disney την κλείνει για να παίξει στο remake της κλασσικής ταινίας “The parent trap”.

    Ενσάρκωσε σε ένα διπλό δύο δίδυμες αδερφές, οι οποίες προσπαθούν να επανενώσουν τους χωρισμένους γονείς τους και η επιτυχία του ήταν τεράστια. Η μικρή απέσπασε πολύ καλές κριτικές και υπέγραψε συμβόλαιο για άλλες τρεις ταινίες με την Disney.

    Ο δρόμος προς την κορυφή ήταν ανοιχτός…

    Λίντσεϊ Λόχαν Lindsay Lohan
    Λίντσεϊ Λόχαν

    Η δόξα και οι αλκοολικές νύχτες

    Στην ηλικία των δεκαπέντε ετών η Λόχαν είναι μια έφηβη σούπερ σταρ. Ο ρόλος της στο “Mean Girls”, εκτόξευσε την δημοτικότητά της στα ύψη και ο τραπεζικός της λογαριασμός φουσκώνει με εκατομμύρια δολάρια.

    Κάπου τότε αρχίζουν και τα προβλήματα, αφού πλέον κατοικεί στο Λος Άντζελες, όχι όμως σε σπίτι. Τα πρώτα δύο χρόνια θα μείνει στο περίφημο Chateau Marmont, το ξενοδοχείο των διάσημων, πληρώνοντας σουίτα και όταν ένας φίλος της, την ρωτάει γιατί δεν νοικιάζει ένα σπίτι η απάντησή της τον σοκάρει: «Δεν θέλω να το κάνω. Αν νοικιάσω σπίτι θα είμαι μόνη μου ενώ εδώ είμαι όλη μέρα με κόσμο».

    Το φάσμα της μοναξιάς ήταν πάντα ο μεγάλος φόβος της Λόχαν. Ακόμη και όταν νοίκιασε σπίτι δεν ήθελε ποτέ να είναι μόνη της, ενώ όλες της οι σχέσεις καταλήγουν άδοξα και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή της. Πίνει από τα δεκάξι της, καπνίζει και αρχίζει να εντρυφεί στις ναρκωτικές ουσίες.

    Ξεκινάει από την μαριχουάνα και σταδιακά εντρυφεί στην κοκαΐνη και σε οργιώδη πάρτι του Χόλιγουντ, που τελειώνουν όταν ο ήλιος έχει ανέβει ψηλά.

    Λίντσεϊ Λόχαν

    Ο Βίλντερ Βαλντεράμα, ο πρώτος της έρωτας είναι σταρ στην σειρά “That 70’s show” από την οποία έκανε ένα πέρασμα, θα την χωρίσει κάτι που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

    Αργεί να εμφανιστεί στα γυρίσματα της ταινίας “Herbie: Fully Loaded”, κλαίει συνέχεια και οι παπαράτσι την κυνηγάνε συνέχεια, αφού η εικόνα της πουλάει τρελά, τόσο ώστε η εταιρία Mattel σχεδιάζει και βγάζει στην παραγωγή κούκλα Λόχαν!

    Από το 2004 και μετά, η ζωή της περιλαμβάνει ουκ ολίγα τροχαία, τα περισσότερα επειδή ήταν μεθυσμένη ενώ ένα συνέβη επειδή ένας παπαράτσι, στην προσπάθειά του να την βγάλει φωτογραφίες, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της Λόχαν με το δικό του.

    Προσπαθεί να απεμπλακεί για λίγο από τον εμπορικό κινηματογράφο παίζοντας σε ανεξάρτητες παραγωγές ή σε κάποιες μίνι σειρές και είναι καλή, όμως δεν θα γίνει ποτέ το μεγάλο όνομα.

    Σχεδόν όλες οι εταιρίες την προτιμούν σε ρόλους έφηβης και αυτό είναι κάτι που θα την κυνηγάει για χρόνια, μαζί με όλες τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις. Το 2006 παρακολούθησε για πρώτη φορά τις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, έχοντας εθιστεί στο ποτό, χωρίς όμως σπουδαία αποτελέσματα.

    Λίντσεϊ Λόχαν

    Από τις Κάννες στην φυλακή

    Γλύτωσε αρκετές φορές από τους ελέγχους της τροχαίας, αλλά όταν είσαι κάθε μέρα σχεδόν μεθυσμένη, κάποια στιγμή θα την πατήσεις.

    Η Λόχαν συνελήφθη τουλάχιστον δέκα φορές να οδηγεί μεθυσμένη και επειδή στην Αμερική δεν αστειεύονται, οδηγήθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για πρώτη φορά το 2007, κάτι που την τσάκισε ψυχολογικά.

    Μέχρι σήμερα έχει κάνει εισαγωγή σε τέτοιες κλινικές τουλάχιστον έξι φορές και αυτές είναι οι γνωστές, αφού οι φήμες λένε ότι έχει συμβεί δεκάδες φορές τα τελευταία εννιά χρόνια.

    Η φιλία της με την Πάρις Χίλτον, θα της χαρίσει ακόμη πιο πολλές ξέφρενες νύχτες με σαμπάνιες, χορούς σε γνωστά κλαμπ και μεθυσμένες πόζες που έγραψαν ιστορία.

    Μια από αυτές είναι όταν βγαίνει από αυτοκίνητο με ένα σκιστό φόρεμα, το οποίο ανοίγει και οι φωτογράφοι βλέπουν ότι η Λόχαν δεν μπήκε στον κόπο να φορέσει εσώρουχο!

    Ο δεσμός της με τον νεαρό τότε Σταύρο Νιάρχο, θα είναι άλλος ένας λόγος για κυνηγητό από τους φωτογράφους και ένα βράδυ που οι τελευταίοι τους ακολουθούν σε μια έπαυλη, γίνεται χαμός.

    Ο κληρονόμος, η ηθοποιός, η Πάρις Χίλτον και ένας φίλος τους πετάνε μπουγέλα και αυγά στους φωτογράφους, που καταγράφουν το περιστατικό σε βίντεο.

    Λίντσεϊ Λόχαν (αριστερά) με την πρώην της DJ Σαμάνθα Ρόνσον
    Λίντσεϊ Λόχαν (αριστερά) με την πρώην της DJ Σαμάνθα Ρόνσον (δεξιά)

    Το σύντομο ειδύλλιο με τον Νιάρχο τελειώνει άδοξα, τα νεύρα της δεν είναι καλά, παραμένει όμως μια γυναίκα που το Χόλιγουντ και η βιομηχανία του lifestyle λατρεύει να «μισεί».

    Προσπαθεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, όταν φιλοξενείται στις σελίδες του New Yorker γυμνή, ως Μέριλιν Μονρόε σε ένα αφιέρωμα του περιοδικού στην αξέχαστη σταρ.

    Το καταφέρνει μερικώς, όμως στην προσωπική της ζωή και ειδικά σε ότι είχε να κάνει με τα προγράμματα αποτοξίνωσης και τις εκρήξεις θυμού και βίας, πάει από το κακό στο χειρότερο.

    Το 2010 ξεχνάει να δώσει το παρόν σε ένα δικαστήριο ως όφειλε, προτιμώντας να ταξιδέψει στις Κάννες, μόνο που όταν γυρίζει την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

    Έχοντας χάσει πολλές υποχρεωτικές συναντήσεις σε τάξεις διαχείρισης θυμού, ο δικαστής την καταδικάζει σε τρεις μήνες φυλακή και η Λόχαν φοράει για πρώτη φορά την πορτοκαλί φόρμα.

    Τελικά θα μείνει μόνο δύο εβδομάδες φυλακισμένη, λόγω πληθώρας κρατουμένων και αμέσως μετά εισάγεται ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης, όπου θα βγει μετά από μόλις είκοσι τρεις ημέρες νοσηλείας.

    Λίντσεϊ Λόχαν

    Η κατρακύλα, η κλοπή και η ψυχοθεραπεία

    Έχει εισέλθει πλέον σε ένα δρόμο όπου ότι και να προσπαθεί σε καλλιτεχνικό επίπεδο, αναιρείται από την κατρακύλα που έχει πάρει η προσωπική της ζωή.

    Για λόγους που γνωρίζει μόνο η ίδια, το 2011 κλέβει ένα κολιέ από κοσμηματοπωλείο που είχε επισκεφθεί και όταν συλλαμβάνεται δικάζεται για πολλοστή φορά στην ζωή της. Καταδικάζεται σε τέσσερις μήνες φυλακής και σε κοινωνική εργασία αλλά γλιτώνει την φυλακή λόγω υπερπληθώρας κρατουμένων.

    Έτσι μένει σε κατ’ οίκον περιορισμό για ένα μήνα, ενώ όταν καλείται να αποδείξει στο δικαστήριο ότι προσέφερε κοινωνική εργασία, αδυνατεί να το κάνει.

    Η φωτογράφιση στο Playboy τον Φεβρουάριο του 2012, ανεβάζει κάπως τις πεσμένες μετοχές της, αλλά τα προβλήματα με το νόμο συνεχίζονται, όπως και τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.

    Εκείνα τα χρόνια είναι μόνιμα έξω με αναστολή και περιοριστικούς όρους τους οποίους ξεχνάει να τηρεί, ενώ η ψυχοθεραπεία δίνει και παίρνει, χωρίς όμως αποτελέσματα.

    Σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, παρότι είχε δηλώσει παλιότερα ότι είναι λεσβία, το πήρε πίσω λέγοντας ότι της αρέσουν οι άντρες, ότι έχει πάει με γυναίκες και ότι έκανε μια φορά σχέση με ένα κορίτσι.

    Lindsay Lohan
    H Lindsay Lohan με τον Ντένη Παπαγεωργίου στα εγκαίνια του κλαμπ Lohan στο Γκάζι

    Από το κρεβάτι της παρέλασαν ο Άαρον Κάρτερ, η Χίλαρι Νταφ, ο Χάρι Μόρτον -κληρονόμος της αλυσίδας Hard Rock Cafe- η DJ Σαμάνθα Ρόνσον και κάποιοι εραστές της μιας βραδιάς, τους οποίους δεν θυμάται πια.

    Τα προβλήματα της με τον νόμο τέλειωσαν πέρυσι όταν ο δικαστής έληξε την αναστολή της, αφού δούλεψε εθελοντικά για τέσσερις μήνες, προσφέροντας κοινωνική εργασία.

    Ο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ ήταν ο τελευταίος της σύντροφος πριν από τον δικό μας Ντένη Παπαγεωργίου, που δεν άντεξε τα καπρίτσια και τον εκρηκτικό χαρακτήρα, μιας γυναίκας που δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί το ταλέντο και τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

    Ίσως επειδή βαθιά μέσα της παραμένει το μικρό κοριτσάκι με τις φακίδες, που όταν ήθελε να παίξει, το έσερναν από γύρισμα σε φωτογράφιση, την ώρα που οι φίλες της έπαιζαν με τις κούκλες τους.

    Κι αυτό δεν το ξέχασε ποτέ…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Lindsay Lohan πήρε το όπλο της



    ΣΧΟΛΙΑ