• LIFE&STYLE

    Ηθοποιός από το Grey’s Anatomy αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

    • NewsRoom


    Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε Αμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της Shonda Rhimes, Grey’s Anatomy και Private Practice.

    Ο λόγος για την Kate Walsh, η οποία αποκάλυψε πως το 2015 διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, ενώ μέσα σε τρεις ημέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση και αφού αφαιρέθηκε διαπιστώθηκε ότι ήταν καλοήθης.

    Η ηθοποιός, που υποδυόταν την Addison Montgomery, εξήγησε πως η κούραση, καθώς και η έλλειψη συγκέντρωσης αποτελούσαν τα κυριότερα συμπτώματα που έφερε: «Δούλευα απίστευτα πολλές ώρες, μπορεί και 80 την εβδομάδα και αρκετά σκληρά. Οπότε η κόπωση δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα. Σκέφτηκα ότι θα αλλάξω το πρόγραμμά μου και θα χαλαρώσω. Έπινα πέντε καφέδες την ημέρα και πάλι δεν μπορούσα να ξυπνήσω».

    κέιτ γουόλς

    Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τα συμπτώματα όλο και χειροτέρευαν, ενώ άρχισε να χάνει την ισορροπία της και να υποφέρει από έντονους πονοκεφάλους.

    Τότε, η Kate Walsh έκανε την απαραίτητη μαγνητική τομογραφία και διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα. Όπως δήλωσε η ίδια, «Ήμουν συγκλονισμένη. Δεν ήταν αυτό που περίμενα».

    Μάλιστα, η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο να πηγαίνει για εξετάσεις, όσο πιο συχνά μπορεί. «Είμαι παραγωγική και ανεξάρτητη, και στο παρελθόν, αν και έπαιζα την γιατρό στην τηλεόραση για χρόνια, δεν πήγαινα στην πραγματική μου ζωή ποτέ. Οπότε για μένα ήταν ένα ξύπνημα να πηγαίνω για τις ετήσιες μου εξετάσεις στους γιατρούς».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παντρεύτηκε ο «Mr Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί – Το love story με την 27χρονη Σεϊμά (PICS – VIDEO)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε πολυεκατομμυριούχοι από τον Μαυρίκιο που πρέπει να γνωρίζετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκυος η Δούκισσα Νομικού



    ΣΧΟΛΙΑ