• LIFE&STYLE

    Γιώργος Μουνδρέας: Το πάρτι γενεθλίων, ο ΛΕ-ΠΑ και ο λουλουδοπόλεμος!

    Οι νεόνυμφοι Γιώργος Μουνδρέας και Χριστίνα Λεντούδη στη δεξίωση του γάμου τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.


    Το Ekali Club πλημμύρισε από φίλους του νεαρού εφοπλιστή που γιόρτασε με ένα glam πάρτι τα γενέθλιά του με τον χώρο να θυμίζει μετά από κάποια ώρα νυχτερινό «ναό».

    Θα μπορούσες άνετα να την αποκαλέσεις «a night to remember» σχολίαζαν οι καλεσμένοι του εφοπλιστή Γιώργου Μουνδρέα, φεύγοντας προ ημερών από το πάρτι γενεθλίων του στο Ekali Club.

    Ένα κράμα επιχειρηματιών, εφοπλιστών και κοσμικών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του εορτάζοντα και συνέρρευσαν στο γνωστό στέκι των Βορείων προαστίων για να ευχηθούν τα «Χρόνια πολλά».

    Ανάμεσά τους, σύμφωνα με τα όσα λέγονται ήταν ο κύριος Χάρης Βαφειάς με την σύζυγό του Έμιλυ, η Ελένη Μπαρμπαλιά, η σύζυγος του «Mr Nammos» Ζαννή Φρατζέσκου, Βερόνικα Πάστρα, ο Βασίλης Μιχαήλ, ο Ηλίας Παπαϊωάννου, ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς και δεκάδες άλλοι.

    Το παρόν έδωσαν φυσικά και οι αδερφές του εορτάζοντα Χαρίκλεια και Ναταλία Μουνδρέα ενώ για την βραδιά επιστρατεύθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, αν και πολλοί περίμεναν να δουν τον Αντώνη Ρέμο.

    Οι νεόνυμφοι Γιώργος Μουνδρέας και Χριστίνα Λεντούδη στη δεξίωση του γάμου τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

    Ο τελευταίος είχε τραγουδήσει στον γάμο του Γιώργου Μουνδρέα με την Χριστίνα Λεντούδη, αφού είναι ο αγαπημένος της ερμηνευτής, όμως στο πάρτι γενεθλίων την διασκέδαση ανέλαβε ο ΛΕ-ΠΑ, που δεν δυσκολεύτηκε να ξεσηκώσει τους πάντες.

    Κάτι που διαπίστωσαν όσοι τυχεροί είδαν τα βίντεο που ανέβασαν στην εφαρμογή stories του Instagram κάποιοι από τους καλεσμένους, τα οποία παίζουν για λίγη ώρα και μετά σβήνονται αυτόματα.

    Οι σαμπάνιες, οι εκλεκτές βότκες, τα εξαιρετικά κρασιά και οι λεπτές γεύσεις που σερβιρίστηκαν στους προσκεκλημένους, ήταν μόνο η αρχή για τα όσα ακολούθησαν.

    Ο λουλουδοπόλεμος πήρε και έδωσε, ενώ ο Πανταζής έδωσε κάποια στιγμή το μικρόφωνο στον κύριο Αλέξανδρο Έλληνα που ξετύλιξε για άλλη μια φορά τις ερμηνευτικές του ικανότητες, άδοντας μεταξύ άλλων διαχρονικά σουξέ όπως το «Επιπόλαιο με λες, που γυρνάω με πολλές…» μέσα σε αποθέωση.

    Η βραδιά έκλεισε τις αποκαλούμενες μικρές ώρες, με τον Γιώργο Μουνδρέα να ευχαριστεί όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στην λαμπερή βραδιά, που συζητήθηκε δεόντως τα ερχόμενα εικοσιτετράωρα.



    ΣΧΟΛΙΑ