• LIFE&STYLE

    Γαμήλιες καμπάνες από την Μύκονο μέχρι την Εκάλη

    Ρουβάς Ζυγούλη γάμος

    Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη


    Τελικά κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μπορούσε να πει κάποιος για αυτόν που φημολογείται ως γάμος της χρονιάς ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και την γυναίκα της ζωής του Κάτια Ζυγούλη που θα αναστατώσει στις αρχές Ιουλίου την ελληνική σόουμπιζ και όχι μόνο.

    Το μυστήριο που βάζει οριστικά τέλος στην εργένικη ζωή του πιο διάσημου σταρ της ελληνικής ποπ, αναμένεται να συγκεντρώσει μερικές εκατοντάδες καλεσμένους στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.

    Θα είναι ο δεύτερος γάμος του φετινού καλοκαιριού, αφού θα προηγηθεί αυτός της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στις 10 Ιουνίου στην Μύκονο, σε ένα γραφικό εκκλησάκι του νησιού των ανέμων.

    Εκεί θα σφραγιστεί και επίσημα η κατάληξη ενός ειδυλλίου που έδειξε από την αρχή του, ότι ήταν μια σοβαρή σχέση η οποία θα κατέληγε στα σκαλιά της εκκλησίας.

    Τελευταίος απομένει ο Πέτρος Κόκκαλης που μετά από μόλις τρεις μήνες σχέσης με την εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα της έκανε πρόταση γάμου η οποία αναστάτωσε ευχάριστα την γοητευτική ηθοποιό.

    Τόσο που κάποιοι προβλέπουν γάμο μέσα στο καλοκαίρι, κάπου προς το τέλος του, όταν θα έχουν επιστρέψει όλοι από την θερινή ραστώνη εντός η εκτός συνόρων.

    Σάκης-Κάτια: Επιτέλους το κορίτσι δέχθηκε

    Πιθανότατα ο ίδιος ο Σάκης να έχει ξεχάσει πλέον πόσες φορές της έκανε πρόταση γάμου στα δεκατρία χρόνια της σχέσης τους, μέχρι να επισημοποιηθεί τελικά η μεγάλη μέρα που θα μπουν επιτέλους οι βέρες.

    Αυτή θα είναι η Δευτέρα 3 Ιουλίου, ημέρα σημαδιακή αφού είναι τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη, η οποία στα τέλη Φεβρουαρίου δήλωσε επιτέλους ότι θα το πάρει φέτος το αγόρι.

    Το μυστήριο θα λάβει χώρα στην έπαυλη του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη και της συζύγου του Μαριάννας, που θα είναι και οι κουμπάροι του ζευγαριού.

    Ο ίδιος ο Βαρδής Βαρδινογιάννης άλλωστε είχε προτείνει στο ζευγάρι να τους παντρέψει όταν η σύζυγός του βάφτισε την κόρη τους Αριάδνη τον Σεπτέμβριο του 2014. Μάλιστα εκείνη την ημέρα ο Σάκης είχε μαζί του και το μονόπετρο και τις βέρες, αλλά σκέφτηκε να μη στερήσει από την Κάτια την όλη εμπειρία και έτσι περιορίστηκε να της δώσει το μονόπετρο και να φυλάξει τις βέρες.

    Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ιδιωτικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται μέσα στην έπαυλη σε πολύ στενό και οικογενειακό κύκλο, με παρανυφάκια τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού.

    Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη γάμος
    Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη

    Το νυφικό της Κάτιας θα φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη και θα είναι όπως λένε όσοι το είδαν μια πολύ καλαίσθητη δημιουργία.

    Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι με πάνω από τετρακόσιους καλεσμένους σύμφωνα με τις πληροφορίες, στους κήπους της κατοικίας Βαρδινογιάννη.

    Εκεί όπου ο απόλυτος ποπ σταρ θα επισημοποιήσει επιτέλους μια σχέση ζωής που χάρισε σε αυτόν και την Κάτια τέσσερα παιδιά και πολλή ευτυχία.

    Μια σχέση που ξεκίνησε το 2004, όταν σε ένα πάρτι που ήταν αμφότεροι καλεσμένοι άναψε η σπίθα ενός καρμικού ειδυλλίου, που παραμένει αναλλοίωτο εδώ και δεκατρία χρόνια.

    Μετά από εκείνο το πάρτι ακολούθησε το περίφημο διαφημιστικό με το περιώνυμο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη και λίγες εβδομάδες αργότερα ήρθαν και τα αποκαλυπτήρια της σχέσης τους.

    Ακολούθησε η συνήθης φρενίτιδα των lifestyle εντύπων και εκπομπών που τότε αφθονούσαν για τον έρωτα των δύο σταρ, που πολύ γρήγορα κυκλοφορούσαν μαζί.

    Ακόμη και όταν ο Ρουβάς μετακόμισε για μαθήματα υποκριτικής στο Λος Άντζελες, υπήρξαν κάποιοι που προέβλεψαν το τέλος της σχέσης τους, υποστηρίζοντας ότι η απόσταση σκοτώνει τον έρωτα.

    Δεκατρία χρόνια και τέσσερα παιδιά μετά μάλλον διαπίστωσαν και αυτοί ότι Σάκης και Κάτια παραμένουν πιο ερωτευμένοι-και οσονούπω παντρεμένοι-από ποτέ.

    Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης γάμος
    Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

    Δούκισσα-Δημήτρης: Γάμος μες στης Μυκόνου τα στενά…

    Πριν από λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού μαζί με τις κολλητές της φίλες πετάχτηκαν μέχρι την Ιταλία για το bachelor πάρτι της τηλεπαρουσιάστριας.

    Την ίδια στιγμή ο αγαπημένος της Δημήτρης Θεοδωρίδης μαζί με τους κολλητούς του αλλά και τα ετεροθαλή αδέρφια του Ντίνο και Σωκράτη Κόκκαλη επέλεξε το Μαϊάμι των ΗΠΑ για το δικό του εργένικο πάρτι, λίγες εβδομάδες πριν αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή του, έχοντας δίπλα του μια από τις ομορφότερες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση.

    Ο γάμος τους θα γίνει στην Μύκονο στις 10 Ιουνίου σε ένα γραφικό εκκλησάκι με περίπου διακόσιους καλεσμένους, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να μην κάνει ένα πολύ ανοιχτό γάμο.

    Μετά από τρία χρόνια σχέσης, πολλές ρομαντικές αποδράσεις εντός και εκτός συνόρων το ζευγάρι αποφάσισε φέτος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

    Το ιδιαίτερο στην περίπτωσή τους, είναι ότι το βράδυ πριν από τον γάμο η Δούκισσα θα παρουσιάζει κανονικά το “So you think you can dance” και θα πετάξει νωρίς το πρωί του Σαββάτου για το νησί των ανέμων, όπου θα γίνει το μυστήριο.

    Ένα μυστήριο η κατάληξη του οποίου φαινόταν από τις δηλώσεις της Δούκισσας ή τις συνεντεύξεις της τα δύο τελευταία χρόνια όταν δήλωνε ότι «Ο Δημήτρης είναι ο άντρας της ζωής μου».

    Το νυφικό της θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη και έχει ήδη κάνει μια πρώτη αναγνωριστική πρόβα στο ατελιέ της σχεδιάστριας.

    Δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτε για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, πέρα από το γεγονός ότι καλεσμένοι στον γάμο της με τον Δημήτρη θα είναι αγαπημένα τους πρόσωπα.

    Ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι κουμπάρα τους η κ. Έλλη Στάη ενώ μετά τον γάμο και το πάρτι που θα ακολουθήσει το ζευγάρι δεν θα φύγει για μήνα του μέλιτος, αφού η Δούκισσα έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

    Δήμητρα Ματσούκα, Πέτρος Κόκκαλης
    Δήμητρα Ματσούκα, Πέτρος Κόκκαλης

    Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι τρελά ευτυχισμένη με τον Πέτρο»

    Όντας μια από τις πιο «δύσκολες» ηθοποιούς σε ότι αφορά την επικοινωνία της και πολύ περισσότερο τα προσωπικά της, η κ. Δήμητρα Ματσούκα είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, έχοντας δίπλα της τον Πέτρο Κόκκαλη.

    Όπως εξομολογήθηκε προ ημερών σε φίλη της «είμαι τρελά ερωτευμένη και ευτυχισμένη με τον Πέτρο» επιβεβαιώνοντας της ότι είπε ναι στην πρόταση γάμου που της έκανε προ εβδομάδων.

    Κάτι που μπορεί να ηχεί παράξενο σε πολλούς, αφού η σχέση τους μετράει τέσσερις περίπου μήνες, όχι όμως σε όσους γνωρίζουν πολύ καλά τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη και τον παρορμητισμό που διέπει τον χαρακτήρα του.

    Κάτι που γοήτευσε εξαρχής την ηθοποιό όταν γνωρίστηκαν στο θέατρο, όπου αυτός είχε πάει για να δει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ δεν άργησε καθόλου να έρθει το πρώτο ραντεβού τους.

    Η χημεία ανάμεσά τους ήταν τέτοια που η σχέση τους έγινε σοβαρή από τις πρώτες ημέρες της, ενώ ο επιχειρηματίας πήγε τουλάχιστον άλλες τρεις φορές να την δει στο θέατρο.

    Η Δήμητρα Ματσούκα φέρεται να είπε σε φίλη της ότι πρώτη φορά αισθάνεται ότι ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ο άνδρας που περίμενε σε όλη της την ζωή, αυτός που την έκανε να διαγράψει εντελώς από την μνήμη της, τους προηγούμενους συντρόφους της.

    Κάποιοι λένε ότι η σχέση των δύο προχωράει τόσο γρήγορα, ώστε ο γάμος τους να είναι προ των πυλών, ενώ φίλοι τους λένε ότι μπορεί να γίνει ακόμη και φέτος το καλοκαίρι.

    Προς το παρόν το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αναμένεται να δώσει το παρόν στον γάμο του Δημήτρη Θεοδωρίδη και της Δούκισσας Νομικού, στην πρώτη πιθανότατα κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Lindsay Lohan πήρε το όπλο της



    ΣΧΟΛΙΑ