• LIFE&STYLE

    Γ. Μαυρίδης: Τι πίστευε για το Survivor πριν τη συμμετοχή του στο Nomads – Ποια η αδυναμία του

    • NewsRoom
    Μαυρίδης

    Γιώργος Μαυρίδης


    Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχει ξεχωρίσει και κερδίσει το κοινό του Nomads είναι ο Γιώργος Μαυρίδης. Αν και καταψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, δύσκολα θα αποχωρήσει από το ριάλιτι του Ant1.

    nomads
    Μαυρίδης, Αλεξάνδρου, Αναδιώτης, Κατσινόπουλος

    Ο tattoo artist και παρουσιαστής έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσα από το World Party, που ταξίδευε ανά τον κόσμο μαζί με τον τότε καλό του φίλο, Σάκη Τανιμανίδη. Για άγνωστους λόγους, οι δυο τους ήρθαν σε ρήξη και η φιλία τους έλαβε τέλος. Όταν, μάλιστα, ο Τανιμανίδης έγινε παρουσιαστής του Survivor, ο Μαυρίδης είχε δηλώσει:

    «Ποτέ δεν πρέπει να λέμε “ποτέ” όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ όμως ότι από την στιγμή που ο Σάκης κάνει το “Survivor” δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά.»

    Τανιμανίδης-Μαυρίδης
    Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης

    Βέβαια, παρά τις δηλώσεις του, ο ίδιος πήρε την μεγάλη απόφαση να ταξιδέψει μέχρι τις Φιλιππίνες και να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1.

    Μαυρίδης
    Γιώργος Μαυρίδης
    Το ευαίσθητο σημείο του Μαυρίδη

    H αδυναμία του παίκτη της «Φωτιάς» στα ζωάκια και ειδικά στους σκύλους είναι γνωστή. Μάλιστα, τα τελευταία 10 χρόνια έχει μια σκυλίτσα, την Μόλι. Σε παλαιότερη συνέντευξη που έδωσε στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People ο ίδιος είχε δηλώσει:

    «Μου τη χάρισε η τότε κοπέλα μου, Λένα Μπασδάνη, που είναι κτηνίατρος και παραμένουμε φίλοι. Το προηγούμενο σκυλί μου, το έχασα σε ηλικία 6,5 χρόνων από πυομήτρα. Για τα επόμενα δύο χρόνια ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Και ένα πρωί ήρθε η κοπέλα μου και μου έφερε τη Μόλι, λέγοντάς μου “αυτή θα είναι η νέα σου αγάπη”. Ήθελα να της πω “πάρ’ την, δεν τη θέλω”, αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά. Δεν ήμουν ακόμα έτοιμος να βάλω άλλο ζώο στη ζωή μου. Θυμάμαι πως έψαχνα να της δώσω όνομα και στην αρχή τη φώναζα “Μολότοφ”. “Μόλι” το έκανε η μάνα μου, “σιγά μη φωνάζω το σκυλί ‘Μολότοφ’ μου έλεγε”».

    Μαυρίδης
    Γιώργος Μαυρίδης και Μόλι
    Ένας από τους λόγους που ήθελε να σταματήσει το World Party

    «Μια μέρα, η Μόλι πρέπει να ήταν 1 έτους, την έβγαλα βόλτα στο πάρκο όπου πήγαινα το προηγούμενο σκυλί μου. Mου έκανε κάτι παιχνίδια με τις κουκουνάρες και έγινε μέσα μου ένα “κλικ”. Από εκείνη την ημέρα είπα “την αγαπάω”. Την επομένη πούλησα το διθέσιο αμάξι μου, όπου δεν μπορούσα να έχω μέσα ζώο, και πήρα ένα τζιπ, που ήταν πιο άνετο για το σκύλο. Αλλάζω, λοιπόν, αμάξι, μετακομίζω το μαγαζί (σ.σ. tattoo studio) για να μπορώ να έχω μαζί το σκύλο μου, γιατί στο προηγούμενο δεν γινόταν, αλλάζω μηχανάκι και παίρνω μια βέσπα για να μπορώ να την έχω στα πόδια μου. Αλλάζω όλη μου τη ζωή. Από τότε την έχω συνεχώς μαζί μου. Μόνο όταν ταξίδευα έξω, την άφηνα στην αδελφή και τη μάνα μου. Με το που τελείωσε το World Party είπα πως “δεν θα την αφήσω μόνη ξανά, είτε παντρευτώ και κάνω παιδιά είτε ξεκινήσω άλλη εκπομπή”. Νομίζω πως ένας από τους λόγους που ήθελα να σταματήσω το World Party ήταν και η Μόλι».

    μαυρίδης
    Γιώργος Μαυρίδης και Μόλι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Ποια θα είναι η απίστευτη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Χόλιγουντ: Μεγαλοπαραγωγός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεκρός σε τροχαίο ο 32χρονος γιος του ιδρυτή της αυτοκρατορίας Monsoon (pics)

     



    ΣΧΟΛΙΑ