• Gossip

    Οι χρήστες των social media αποχαιρετούν την Μαίρη Τσώνη – Τα συγκινητικά τους μηνύματα

    • NewsRoom
    Μαίρη Τσώνη


    Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο θάνατος της 30χρονης ηθοποιού Μαίρης Τσώνη, η οποία  βρέθηκε νεκρή από τη φίλη της Lewshá Camille Simboura. Συνάδελφοί της, αλλά και απλοί φίλοι και θαυμαστές της εξέφρασαν τη λύπη τους για τον χαμό της ταλαντούχας ηθοποιού.

    Ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία της Τσώνη στην προσωπική του σελίδα στο Instagram με λεζάντα, «Έφυγε νωρίς. Η Μαίρη Τσώνη ήταν υπέροχη στον “Κυνόδοντα”».

    Επίσης, η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες και παρέθεσε μία παλαιότερη συνέντευξη της Μαίρης, κατά την οποία η άτυχη ηθοποιός είχε δηλώσει ότι είναι «φοβικό άτομο».

    View this post on Instagram

    Μαίρη Τσώνη:Έφυγε απ'τη ζωή σήμερα το πρωί.Ήταν ευαίσθητη,υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα.Κριμα. "Είμαι φοβικό άτομο, φοβάμαι γενικά, φοβάμαι τα πάντα. Καμιά φορά και τους ανθρώπους. Είμαι μεγάλο ελάττωμα αυτό, γι' αυτό κουράζω όσους είναι δίπλα μου. Παραφοβάμαι, είμαι δύσπιστη, δεν πείθομαι εύκολα και δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αν μου κάνει κλικ όμως κάποιος, του δίνομαι ακραία. Ελάχιστους ανθρώπους που έχω εμπιστευτεί, αλλά τους έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Είμαι πολύ μοναχική. Πάρα πολύ. Έχω λίγους φίλους. Δεν ήμουν έτσι πιο μικρή, με τα χρόνια το απέκτησα. Θα ήθελα να είμαι πιο αφελής και πιο ανοιχτή, μερικές φορές τις αναπολώ αυτές τις στιγμές."

    A post shared by Youlika Skafida (@youlika.skafida) on

    Μαίρη Τσώνου

    τσώνου

    τσώνου

    Αλλά και απλοί χρήστες, στο Instagram και στο Twitter, ανέβασαν με τη σειρά τους φωτογραφίες για να τιμήσουν την ηθοποιό που μας άφησε νωρίς.

    https://twitter.com/OraiosMproumel/status/861607107405242369

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει η περιγραφή της κολλητής φίλης της Μαίρης Τσώνη: «Έτσι την βρήκα νεκρή» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Μπακογιάννης: Δείπνο με την Σία και την πρώην σύζυγό του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι δηλώσεις του Τσανγκ – «Προτιμώ να πεινάω, παρά να χαμογελάω στους Διασήμους» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ