• LIFE&STYLE

    Χαμός στο Survivor! Ποιοι στηρίζουν ακόμα Χανταμπάκη

    • NewsRoom
    SURVIVOR


    Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, οι «Διάσημοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον πολυπόθητο αγώνα της ασυλίας που θα τους εξασφάλιζε για ακόμα μία εβδομάδα την παραμονή τους στο νησί.

    Το κλίμα είναι βαρύ και οι σχέσεις μεταξύ της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τους συμπαίκτες της και ειδικότερα με τον Στέλιο Χανταμπάκη είναι σε τεντωμένο σκοινί.

    Το αγώνισμα της προσωπικής ασυλίας κέρδισε, προς μεγάλη χαρά του Twitter, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία σε διαφορετική περίπτωση, το πιθανότερο είναι να ήταν υποψήφια. Με αυτή της την κίνηση, η Παπαδοπούλου «βάζει στη θέση του» τον Χανταμπάκη, όμως κάτι τέτοιο θα τον κάνει να αλλάξει την συμπεριφορά του ή θα τον «κουρδίσει» ακόμα περισσότερο και θα τον ωθήσει σε «full επίθεση»;

    Η Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι η δεύτερη παίκτρια που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία με αποτέλεσμα να καταψηφίσει τον πιο δημοφιλή παίκτη του παιχνιδιού για δεύτερη φορά!

    Ποια θα είναι άραγε η αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου; Υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει οικειοθελώς ή θα απαντήσει στα όσα λέγονται για εκείνον από τους συμπαίκτες του;

    Οι πλέον δύο απομονωμένοι παίκτες της ομάδας των «Διασήμων», Ειρήνη Παπαδοπούλου και Γιώργος Αγγελόπουλος θα συμμαχήσουν εν τέλει ή θα συνεχίσουν να κινούνται σε διαφορετικά στρατόπεδα;

    Πάντως, μπορεί η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών του παιχνιδιού να είναι εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη, υπάρχουν πάντως και οι φίλοι του οι οποίοι παραμένουν στο πλευρό του. Ένας από αυτούς είναι και ο  Γιώργος Μανίκας, ο οποίος παρακολούθησε το τελευταίο  επεισόδιο.

    Ο Γιώργος σχολίασε: «Είσαι γ@μ@ τα παιδιά και οικογενειάρχης πρότυπο ότι και να γίνει αυτό είναι ένα παιχνίδι παίξε όπως θέλεις!!!Αν αντέχεις κάτσε αν έχει φτάσει στα όριά σου γύρνα πίσω!!! Οι φίλοι που σε ξέρουν ποιος είσαι πραγματικά είναι μαζί σου!! #xanda #mani #friends #brothers»

    Φυσικά στο πλευρό του Στ. Χανταμπάκη βρίσκεται και η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη, η οποία τον στηρίζει με πάθος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram .

    olgapiliaki

    Η Όλγα δημοσίευσε μάλιστα μια φωτογραφία της με το γιο τους Μανώλη και την νεογέννητη κόρη τους, στηρίζοντας τον άντρα της με τον δικό της τρόπο. Μετά από όλα αυτό το θόρυβο που έχει προκαλέσει το όνομα του άντρα της και όλες τις αρνητικές κριτικές που γράφονται και ακούγονται για τον άντρα της, η Όλγα τον στηρίζει σθεναρά λέγοντας: «Έγώ ξέρω τι άνθρωπο έχω δίπλα μου και αυτό μου αρκεί».

    Κείμενο: Νίκη Καξερή

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο-Ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα επάθλου; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Στην αντεπίθεση ο ΣΚΑΪ- Καταγγέλλει προσπάθεια συκοφάντησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Σάκη Τανιμανίδη;



    ΣΧΟΛΙΑ