• LIFE&STYLE

    Αγωγή εκατομμυρίων ευρώ καταθέτει η Ελένη Μενεγάκη εναντίον δημοσιογράφου (video)

    • NewsRoom
    Μενεγάκη


    Αγωγή εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και ασφαλιστικά μέτρα θα καταθέσει το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη εναντίον της γνωστής δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου για απρεπείς χαρακτηρισμούς.

    Η δημοσιογράφος υπήρξε καλεσμένη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του E και χρησιμοποίησε «απρεπείς εκφράσεις» κατά της ξανθιάς παρουσιάστριας. Ο δικηγόρος της, κ. Νίκος Αγαπηνός, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και εξήγησε το λόγο που ώθησε την παρουσιάστρια του καναλιού της Κάντζας να πάρει αυτή την απόφαση.

    «Η αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα δεν αφορούν ούτε τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, ούτε την εκπομπή Αποκαλυπτικά, ούτε κανέναν από τους συνεργάτες της εκπομπής. Αφορούν την κυρία Τάνιας Ιακωβίδου, η οποία ήταν καλεσμένη την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή και αναφερόταν στο γεγονός ότι έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Γρηγόρης Γουντάρας. Υπήρξαν κάποιες απρεπείς εκφράσεις, όπως τις χαρακτηρίζει στην αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα ο κύριος Αγαπηνός, ο οποίος είναι ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη», ανάφεραν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

    Οι χαρακτηρισμοί της Τάνιας Ιακωβίδου

    Όσο για τους χαρακτηρισμούς που φαίνεται ότι προσέβαλαν την Ελένη Μενεγάκη, τους αποκάλυψε ο δικηγόρος της, «Γιατί ξέρετε κάτι κ. Φουρθιώτη, το να λέμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι διακεκριμένος σε έναν επαγγελματικό χώρο, ότι δεν έχει ήθος, ότι πετά τους συνεργάτες του σαν στημένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια, ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτι της, ότι είναι παρτάκιας, ότι είναι σίριαλ κίλερ και ότι είναι ανήθικη η συμπεριφορά, όλα αυτά φυσικά βάλλουν κατά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Και θα σας υπενθυμίσω κάτι που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Η τελευταία αναφορά της κυρίας Ιακωβίδου στη διάρκεια της εκπομπής ήταν: “Εγώ είμαι μια φτωχή πλην τίμια δημοσιογράφος”. Αυτό αν το πει κάποιος γενικά και αφηρημένα, δεν έχει καμία επιλήψιμη αναφορά, όταν το λέει όμως σε συνάρτηση και σε σύγκριση με όσα έχουν αναφερθεί, τι σημαίνει; “Εγώ είμαι μια φτωχή πλην τίμια δημοσιογράφος” και όλες οι προηγούμενες αναφορές αφορούν στην κυρία Μενεγάκη, εμμέσως αλλά σαφέστατα υπάρχουν αναφορές που έπληξαν ακόμα και την εντιμότητα της κ. Μενεγάκη».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΑΚΟΜΗ: Ελένη Μενεγάκη: Το αινιγματικό μήνυμα και τα συναρπαστικά νέα στο Twitter

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός Κως: Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στους κατοίκους του νησιού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κώστας Βουτσάς βάφτισε τον ενός έτους γιο του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ