• LIFE&STYLE

    Γέννησε η Μπιγιονσέ – Το φύλο των δίδυμων μωρών της (pics – video)

    • NewsRoom
    Μπιγιονσέ


    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι φαν της Μπιγιονσέ  προκάλεσαν πανικό όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι η σούπερ σταρ γέννησε τα δίδυμα παιδιά της. Αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, τελικά φαίνεται πως ήταν αλήθεια.

    Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι όντως η Μπιγιονσέ γέννησε τα δίδυμα παιδιά της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες και ήδη βρίσκεται στο σπίτι της.

    Η 35χρονη σταρ και ο ράπερ και μουσικός παραγωγός Τζέι Ζ έχουν ήδη μια κόρη πέντε χρονών, την Μπλου ‘Αιβι.

    Η E! News, επικαλούμενη πολλές πηγές που δεν κατονομάζει, δημοσίευσε την είδηση της γέννησης, όπως και ότι ο Τζέι Ζ και η Μπλου ‘Αιβι εθεάθησαν την Πέμπτη στην περιοχή όπου βρίσκεται νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

    Η Us Weekly, που επίσης επικαλείται πολλές πηγές που δεν κατονομάζει, ανέφερε ότι το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

    “Η Μπι και ο Τζέι είναι κατενθουσιασμένοι και έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τα γεννητούρια στα μέλη της οικογένειάς τους και στους πιο κοντινούς φίλους τους”, ανέφερε πηγή που δεν κατονομάζεται στο People.

    Reuters
    Reuters

    Το Reuters δεν μπόρεσε να ελέγξει τις πληροφορίες. Εκπρόσωπος της Μπιγιονσέ δεν απάντησε όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την είδηση.

    Οι ιστοσελίδες που γράφουν ειδήσεις για διασημότητες δεν είχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως η ημερομηνία και η ώρα που γεννήθηκαν τα δίδυμα ή το φύλο τους, αν και γιαυτό φρόντισε ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διατηρεί φιλία με το ζευγάρι.

    Σύμφωνα με τον Ομπάμα και όσα κατά λάθος αποκάλυψε, το ζευγάρι μάλλον έχει αποκτήσει δύο ακόμα κοριτσάκια.

    Με αφορμή την είσοδό του στο Songwriting Hall of Fame ο Τζέι Ζι δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Ομπάμα σε ένα βίντεο, το οποίο αποκάλυψε περισσότερα από όσα θα ήθελε.

    Είπε ο Ομπάμα μεταξύ άλλων:

    «Ο Τζέι και εγώ είμαστε χαζομπαμπάδες με τις κόρες μας, αν και θα με κερδίσει τώρα που θα γεννηθούν τα δίδυμα. Και ας το παραδεχτούμε, και οι δύο έχουμε γυναίκες που είναι πιο δημοφιλείς από εμάς» είπε ο πλανητάρχης πριν από λίγες μέρες.

    Η τραγουδίστρια του “Lemonade”, μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στη μουσική βιομηχανία, ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος στο λογαριασμό της στο Instagram τον Φεβρουάριο αναρτώντας και μια φωτογραφία που τη δείχνει να φορά εσώρουχα και να κρατά τρυφερά την ήδη φουσκωμένη κοιλιά της.

    Η ανακοίνωση είχε περισσότερα από 8 εκατομμύρια “like” το πρώτο 24ωρο και έγινε η “most-liked” ανάρτηση στην ιστορία του Instagram.

    Δύο εβδομάδες αργότερα, η τραγουδίστρια της R&B εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες παρουσιάζοντας με υπερηφάνεια τη φουσκωμένη κοιλιά της, επιδεικνύοντας έτσι τη μητρότητα.

    Reuters

    Reuters

    Reuters

    Reuters

    Πηγή:Thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετά την Ευριδίκη Βαλαβάνη, φλερτάρει την Ειρήνη Παπαδοπούλου; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Γιώργος Αγγελόπουλος – Ευριδίκη Βαλαβάνη: Το video με τα τρυφερά στιγμιότυπα της σχέσης τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα! Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει τον νικητή του Survivor!



    ΣΧΟΛΙΑ