• LIFE&STYLE

    Οι εξωφρενικές αγορές 10 πλούσιων celebrities

    Ριάνα


    Ζουν υπερβολικά καθώς τους το επιτρέπει και ο μισθός τους και ο χώρος στον οποίο κινούνται επαγγελματικά. Οι celebrities έχουν συνεχώς επάνω τους στραμμένα τα φώτα της διασημότητας και ένα μεγάλο πλήθος μικρών και μεγάλων να τους παρακολουθεί σε καθημερινή βάση.

    Τα χρήματα που κερδίζουν για κάθε τους εμφάνιση, είτε είναι ηθοποιοί είτε τραγουδιστές, είναι πολλά. Έτσι, μπορούν να ξοδεύουν μεγάλα ποσά σε πράγματα, τα οποία δεν υπάρχει λόγος να αγοραστούν ακριβά. Ωστόσο, επιλέγουν να κάνουν τέτοιες εξωφρενικές -για εμάς- αγορές και παρακάτω σας παρουσιάζουμε 10 από αυτές.

    1. Katie Holmes: 20,000 ευρώ – Παιχνιδότοπος
    Αγόρασε στην κόρη της όταν ήταν 6 χρονών ένα playhouse. Το συγκεκριμένο σπιτάκι για να παίζει η μικρή Suri Cruise ήταν πλήρες, με τρεχούμενο νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.

    2. Oprah: 11,000 ευρώ – Δαχτυλίδι
    Το δαχτυλίδι του Jorge Adeler, με όνομα “Rock Candy”, διαθέτει διάσπαρτα διαμάντια και αξίζει χιλιάδες ευρώ.

    3. Bono: 1,500 ευρώ – Αεροπορικό εισιτήριο για το καπέλο του
    Ο frontman των U2, Bono, κάποτε πλήρωσε για να “πετάξει” το καπέλο του στην πρώτη θέση αεροπλάνου, σε πτήση από το Λονδίνο στην Ιταλία, για 1,500 ευρώ.

    4. Daniel Radcliffe: 12,000 ευρώ – Στρώμα
    Ο “Harry Potter” αγόρασε ένα ειδικά διαμορφωμένο στρώμα από το Savoir, το οποίο δημιουργεί μερικά από τα ωραιότερα χειροποίητα στρώματα στον κόσμο.

    5. Rihanna: 900,000 ευρώ ετησίως για hairstyling
    Πληρώνει την στυλίστρια της, Ursula Stephen, σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως για να της φτιάχνει τα μαλλιά σε κάθε φωτογράφιση ή εμφάνιση.

    6. Tom Cruise: 170,000 ευρώ – Μηχανή για υπερηχογραφήματα 
    Ο Tom Cruise ήταν τόσο εκστατικός για την επικείμενη γέννηση της κόρης του, Suri, που αγόρασε μηχανή για την παρακολούθηση της εγκυμοσύνης.

    7. Miley Cyrus: 338,000 ευρώ – Αυτοκίνητο για τα σκυλιά της
    Η Miley Cyrus αγαπά τα σκυλιά της τόσο πολύ, που τους αγόρασε ένα Range Rover Sport ώστε να μπαίνουν μέσα, να παίζουν κλπ.

    8. Kanye West: 60,000 ευρώ – Βραχιόλι αξίας 
    O Kanye West είναι γνωστό ότι κάνει εξωφρενικές αγορές. Αγόρασε για τη σύζυγό του, Kim Kardashian, το βραχιόλι “Panthere De Cartier Cuff” για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

    9. Courtney Cox: 10,000 ευρώ – Ποδήλατο
    Αγόρασε στη φίλη της, Jennifer Aniston, ένα μοναδικό και άκρως στυλάτο ποδήλατο από τον Οίκο Chanel CC.

    10. Nicholas Cage: 228,000 ευρώ – Κρανίο δεινόσαυρου
    Ο Nicholas Cage είναι περίφημος για τη μάλλον περίεργη εμμονή του με τα συλλεκτικά κομμάτια. “Κέρδισε” το κρανίο ενός Tyrannosaurus bataar σε δημοπρασία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η μυστηριώδης ζωή του Amancio Ortega, του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ξοδεύουν τα χρήματά τους οι Pitt, Jolie και Gaga;
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Δισεκατομμυριούχοι: Τα ενδιαφέροντα, τα πάθη και τα χόμπι τους



    ΣΧΟΛΙΑ