• Gossip

    Δύο πασίγνωστες κυρίες θα συμμετέχουν στο Νοmads!

    • NewsRoom
    nomads


    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το νέο reality επιβίωσης Nomads που θα προβάλλεται από τον ANT1. Οι ρυθμοί των προετοιμασιών είναι έντονοι ενώ η επιλογή των παικτών είναι σε εξέλιξη. Αυτό που ψάχνει εναγωνίως η παραγωγή είναι τα πρόσωπα των επωνύμων που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι.

    Η παραγωγή έχει συζητήσει με αρκετούς και σύμφωνα με την espresso η Αποστολία Ζώη και η Ιωάννα Πηλιχού έχουν πει το «ναι». Ένας άλλος που θα συμμετάσχει είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος παλαιότερα είχε δείξει αντίθετος με την απόφαση του Σάκη Τανιμανίδη να παρουσιάσει το «Survivor» καθώς δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους concept όπως είχε πει.

    Δημοσιεύματα βέβαια τον θέλουν να συζητάει και με τον Alpha. Βέβαια, εάν πάει στους «Νομάδες» δεν είναι γνωστό εάν θα είναι στο studio ή αν θα λάβει μέρος ως διαγωνιζόμενος.

    Άλλα ονόματα που «παίζουν» είναι οι Δημήτρης Αλεξάνδρου, Διονύσης Αλέρτας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μιχάλης Ζαμπίδης κ.α.

    Η παραγωγή αλλά και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου με 80 τεχνικούς θα ταξιδέψουν για τις Φιλιππίνες στις 25 Σεπτεμβρίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το videoclip του Despacito κατέρριψε όλα τα ρεκόρ στο YouTube!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Τανιμανίδης: «Χρειάζεται ολόκληρο κανόνι για να σου πετάξει μια… Μπόμπα» (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Στον Μύτικα Αιτωλοκαρνανίας με το πολυτελές σκάφος τους



    ΣΧΟΛΙΑ