• LIFE&STYLE

    Δίδυμο – βόμβα στον ΣΚΑΪ

    • NewsRoom
    ερωτηματικο


    Μπορεί στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ που συμμετείχαν να ήταν σε αντίπαλες ομάδες όμως οι δυο τους έχουν έρθει μετά την ολοκλήρωσή του πολύ κοντά.

    Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο οι οποίοι από τότε που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το Survivor είναι σχεδόν καθημερινά μαζί, με κάποιους να κάνουν λόγο για ειδύλλιο…

    Οι εν λόγω φήμες δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν, όμως πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση πως Βασάλος και Βαλαβάνη μπορεί να συνεργαστούν τηλεοπτικά, βρίσκοντας στέγη στο κανάλι του Π. Φαλήρου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», στον ΣΚΑΪ έχουν ρίξει στο τραπέζι μια ιδέα ώστε η Βαλαβάνη και ο Βασάλος να κάνουν και τηλεοπτικό δίδυμο, ενώ αναζητούν το concept, ώστε να πάρουν τις τελικές αποφάσεις για το αν θα προχωρήσουν.

    Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor άλλωστε φαίνεται πως «πουλάνε» μαζί, όπως αποδείχθηκε από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις σε καταστήματα, εκδηλώσεις κλπ.

    Σύντομα θα υπάρχουν νεότερα για τις νέες αυτές πληροφορίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστηριώδες «πλάσμα» σε ακτή προκάλεσε σύγχυση και προβληματισμό (video-pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Όσα είπε η Zωή Λάσκαρη στον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη κατά τη διάρκεια της κηδείας του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκνευρισμένη η Μ. Κορινθίου: «Οι βρικόλακες, κάθονται και ασχολούνται με τον κ..ο μου» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ