• LIFE&STYLE

    Αποκάλυψη: Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες ο Μάριος του Survivor! (pics + video)

    Survivor


    Είναι από τους πιο δημοφιλής και «αθλητικούς» παίκτες στο  Survivor μαζί με τον Αγγελόπουλο, ωστόσο η αθλητική του ιδιότητα έχει γνωρίσει σπουδαίες διακρίσεις και στο παρελθόν.

    O λόγος για τον Μάριο Ιωαννίδη ο οποίος έχει κατακτήσει στο παρελθόν το ρεκόρ Γκίνες, για λογαριασμό της Κύπρου!

     

    Το ρεκόρ Γκίνες του Κύπριου

    Διακόσιοι ογδόντα δύτες κατέρριψαν στις 2 Οκτώβρη του 2016 το ρεκόρ Γκίνες. Άνδρες και γυναίκες από όλη την Κύπρο καθώς και το εξωτερικό σχημάτισαν μια τεράστια, εντυπωσιακή, υποβρύχια ανθρώπινη αλυσίδα.

    Οι εθελοντές δύτες ενώθηκαν μεταξύ τους κρατώντας σχοινί, το όποιο είχε προσδεθεί από την αποβάθρα του Μόλου μέχρι την αποβάθρα του Παλιού λιμανιού. Οι δύτες καταδύθηκαν σε βάθος πέντε μέτρων, για περίπου δέκα λεπτά, σχηματίζοντας μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα – σύμβολο σταθερότητας και ενότητας.

    Μιλώντας στη «Σημερινή» η εκπρόσωπος Τύπου της διοργάνωσης Τίνα Αγαπίου, ανέφερε τότε  ότι η κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη προσπάθεια, μιας και δεν υπήρχαν οικονομικοί πόροι και η συμμετοχή ήταν καθαρά εθελοντική.

    Όπως επεσήμανε η κ. Αγαπίου, «στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οργανωμένα σύνολα και μη, καταδυτικοί όμιλοι αλλά και εθελοντές λάτρεις της υποβρύχιας κατάδυσης όχι μόνο από την Κύπρο, αλλά και από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα», επεσήμανε η κ. Αγαπίου, «στην προσπάθεια συμμετείχαν Κύπριοι, Άγγλοι, Ρώσοι, Αμερικανοί, Εβραίοι καθώς και Τουρκοκύπριοι».

    Σημείωσε παράλληλα ότι την όλη προσπάθεια στήριξαν η ομάδα Flyboarding Cyprus με επιδείξεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ερωτηθείσα σχετικά η κ. Αγαπίου τόνισε ότι σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προβολή της Κύπρου, όπως επίσης και του αθλήματος της υποβρύχιας κατάδυσης ανά το παγκόσμιο.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι το «παρών» τους στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Λεμεσού Αντρέας Χρίστου και ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιαννάκης Γιαννάκη, οι οποίοι αποτέλεσαν και τους ανεξάρτητους κριτές της προσπάθειας, μιας και, όπως διευκρίνισε η εκπρόσωπος Τύπου της διοργάνωσης, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί εκπρόσωπος της εταιρείας «Γκίνες». Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο ρεκόρ το κατέχει η Ιταλία με συμμετοχή 174 υποβρύχιων δυτών στο νησί Έλβα (Δυτική Ιταλία), ενώ χθες καταρρίφθηκε από την Κύπρο.

    Ο Μάριος Ιωαννίδης, πανευτυχής με τον τίτλο του Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ανθρώπινη αλυσίδα κάτω από το νερό

    Ο Μάριος Ιωαννίδης, πανευτυχής με τον τίτλο του Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ανθρώπινη αλυσίδα κάτω από το νερό

    Το βίντεο από εκείνη την ημέρα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Γουίλι αποκαλύπτει πώς κάνουν μπάνιο οι παίκτες και πόσο στημένοι είναι οι καβγάδες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Κοκκινάκης: Απίστευτο! Δείτε με ποια αδελφή πολιτικού ήταν παντρεμένος ο παίκτης του survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Σόφη Πασχάλη από το Survivor αποκαλύπτει γιατί δεν έχει αποκτήσει παιδί



    ΣΧΟΛΙΑ