• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο λόγος που οι σέξι φωτογραφίες της Αλίκης μπήκαν στο συρτάρι

    Βουγιουκλάκη

    Αλίκη Βουγιουκλάκη


    Το 1979 η Αλίκη έκλεινε τα 45 της χρόνια. Τότε απουσίαζε ήδη επτά χρόνια από τον κινηματογράφο, είχε πάρει το διαζύγιο από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και πολλοί τότε προεξοφλούσαν το τέλος της καριέρας της. Ήταν η περίοδος που κυκλοφορούσαν τα πρώτα δημοσιεύματα που αμφισβητούσαν την ομορφιά της και τη λάμψη της Αλίκης, της «ξανθιάς γατούλας» που «σκλάβωσε» τον κινηματογραφικό φακό, όπως αναφέρεται στο περιοδικό Down Town.

    Για πρώτη φορά, έπειτα από 21 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης, το περιοδικό δημοσίευσε σέξι φωτογραφίες της εθνικής μας σταρ, που έμειναν για δεκαετίες κλεισμένες στο συρτάρι του προσωπικού της φωτογράφου Κλεισθένη.

    Οι φωτογραφίες προορίζονταν για το εξώφυλλο του δίσκου «Σήμερα Γεννιέμαι ξανά» που κυκλοφόρησε από την Lyra. H Αλίκη ήθελε να κάνει ένα εξώφυλλο που θα έκανε «θόρυβο» και να αποδείξει ότι ήταν ακόμα νέα και ποθητή. Ότι η γατούλα μεγάλωσε και είχε γίνει μία ώριμη και σέξι γυναίκα. Όταν ο τότε διευθυντής της δισκογραφικής εταιρίας, είδε τις φωτογραφίες, φοβήθηκε και έκανε πίσω. Τελικά στο εξώφυλλο μπήκε μία φωτογραφία της Αλίκης με λευκό ταγιέρ.

    «Δεν με θέλουν σέξι», είχε πει με ένα ειρωνικό χαμόγελο η Αλίκη στον φωτογράφο της Κλεισθένη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι σέξι ακυκλοφόρητες φωτογραφίες 21 χρόνια μετά τον θάνατο της Ελληνίδας σταρ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουγιουκλάκη: Η «νεκροβάπτιση» της Αλίκης και ο θάνατος του πατέρα της που την στιγμάτισε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ηχεί ακόμα η φρικτή κραυγή της»: Τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον γιατρό



    ΣΧΟΛΙΑ