• City Stories

    Αυτό είναι το ωραιότερο σπίτι που ενοικιάζεται στην Ελλάδα – Το προτείνει η Airbnb (Δείτε 20 φωτογραφίες)

    Σαντορίνη


    Η Airbnb και η Pinterest ένωσαν τις δυνάμεις τους ούτως ώστε να αποκαλύψουν τους πιο περιζήτητους προορισμούς για διακοπές σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή.

    Περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια ταξιδιωτικές ιδέες για το Pinterest αναλύθηκαν, μαζί με πάνω από τρία εκατομμύρια καταλόγους στην Airbnb σε 65.000 πόλεις, προκειμένου να καταλήξουμε στον κατάλογο των προορισμών.

    Ανάμεσα στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς, βρέθηκε και η Ελλάδα, με ένα από τα πιο όμορφα κυκλαδίτικα νησιά της, την Σαντορίνη. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες θεωρούν το “Arbor House” ως το πιο όμορφο σπίτι της Ελλάδας.

    Το “Arbor House” είναι ένα όμορφο ιδιωτικό σπίτι, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Σαντορίνης, στο γοητευτικό και παρθένο χωριό Κοντοχώρι, ένα χωριό που αποκαλείται ως «ειρηνική κληρονομιά». Το σπίτι βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από τα Φηρά, την πρωτεύουσα του νησιού. Αποτελεί εξαιρετικό μέρος χαλάρωσης για οικογένειες και φίλους αλλά και την κατάλληλη τοποθεσία για να «γευτεί» κανείς την αληθινή ελληνική φιλοξενία.

    Το συγκεκριμένο σπίτι, μπορεί να φιλοξενήσει το λιγότερο 5 άτομα. Διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, μια κρεβατοκάμαρα και 4 κρεβάτια. Ενώ παράλληλα, υπάρχει καλά επιπλωμένη κουζίνα και δυνατότητα πρόσβασης στο Internet.

    Πιο αναλυτικά, η βίλα βρίσκεται σε ένα δρομάκι μεταξύ άλλων τοπικών βιλών καθώς και ανεκμετάλλευτων οικοπέδων που υπάρχουν από τα προηγούμενα χρόνια. Η τυπική Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική έχει διατηρηθεί με προσοχή για να δώσει έμφαση στον τοπικό χαρακτήρα του σπιτιού σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το σαλόνι διαθέτει μια εντυπωσιακή οροφή που προσφέρει φυσική δροσιά στο σπίτι και περιλαμβάνει τραπεζαρία κατάλληλη για 4 έως 6 άτομα. Στον επάνω όροφο, τοποθετείται μία παραδοσιακή κρεβατοκάμαρα που διαχέεται με φως από ένα ιδιωτικό μπαλκόνι. Ένα μοντέρνο μπάνιο είναι προσβάσιμο μέσα από την αυλή ή το διάδρομο μετά από μια πλήρως ανακαινισμένη κουζίνα. Η ιδιωτική αυλή, καταλήγει σε ένα υπέροχο καθιστικό τοποθετημένο ανάμεσα σε ένα όμορφο τοπίο με φυτά και γλάστρες. Οι άνω και κάτω βεράντες παρέχουν μια υπέροχη όαση ηρεμίας για χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και φαγητό κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

    Αυτή η ειδυλλιακή, αυθεντική βίλα είναι όμορφα διακοσμημένη με όλες τις πολυτέλειες που θα περιμένατε σε ένα chic μεσογειακό σπίτι διακοπών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί Traders και Hedge Funds έχουν αφηνιάσει με την Ευρώπη. Που βάζουν τα λεφτά τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙΤΑΝ: Eπιστροφή κεφαλαίου 1 ευρώ ανά μετοχή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εμπόδια θέτει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στην Uber – Ποια η θέση της εταιρείας



    ΣΧΟΛΙΑ