ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην παραθαλάσσια πλευρά της Λεμεσού στην Κύπρο, είναι χτισμένο ένα πελώριο σπίτι που μόνο και μόνο από την όψη του καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο οικοδόμημα. Η έπαυλη αυτή φέρει το όνομα Santa Barbara Residence και έχει έκταση 3.264 τετραγωνικά μέτρα. Η τιμή του ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί, αναπόφευκτα, το ωραιότερο και το ακριβότερο σπίτι στην Κύπρο!

Το σπίτι αυτό -που μόνο σπίτι δεν είναι! – ειντυπωσιάζει με το τεράστιο μέγεθός του, αλλά κυρίως με τους πολυτελείς χώρους που έχει στο εσωτερικό του. Ξεπερνά κάθε φαντασία και κάθε όνειρο.

Συγκεκριμένα, αποτελείται από 5 επίπεδα (4 ορόφους και 1 υπόγειο) και το καθένα από αυτά έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχεδιασμού, το δικό του θέμα και όνομα. Το Santa Barbara Residence είναι κατασκευασμένο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και είναι όλο επενδεδυμένο από ειδικό αλεξίσφαιρο γυαλί που αντανακλά της ηλιακές ακτίνες. Ανάμεσα στους πολυτελείς χώρους που διαθέτει είναι και ένα μεγάλο ενυδρείο, εσωτερική πισίνα, spa, σάουνα, καμπίνα χιονιού και πολλά άλλα.
Δείτε το video για να πάρετε μια γεύση:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Νέα ρύθμιση για τους γεωργούς που δεν έλαβαν τη βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμούς καταχώρισης στο Κτηματολόγιο
- Υβριδικό Toyota Aygo X
- Ευρωαγορές: Ρεκόρ για τον Stoxx 600 μετά τις αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών
- ΕΛΤΑ: Τιμούν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την ΕΛΠΙΔΑ με νέα σειρά γραμματοσήμων