• LIFE&STYLE

    Netflix: 10 χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους

    • NewsRoom
    Netflix: 10 χριστουγεννιάτικες ταινίες για μικρούς και μεγάλους

    Netflix


    Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με λίγο «Netflix and Chill»!

    Το Netflix, είναι για ακόμη μια φορά εδώ, για να μας κρατήσει συντροφιά με χριστουγεννιάτικες ταινίες, βάζοντας μας στη μαγεία των ημερών. Υπάρχουν πολλές επιλογές, για ζευγάρια, παρέες, αλλά και για όλη την οικογένεια.

    Στο Netflix θα βρείτε πληθώρα ταινιών που σας βάζουν αμέσως στο πνεύμα των γιορτών. Χουχουλιάστε, λοιπόν, στο καναπέ με τους αγαπημένους σας και απολαύστε μία από τις παρακάτω δέκα ταινίες!

    Τα Χρονικά των Χριστουγέννων

    Δύο αδέρφια χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον ξύπνιο και ντόμπρο ασπρογένη.

    Πρωταγωνιστούν: Κερτ Ράσελ, Ντάρμπι Καμπ, Τζούντα Λιούις

     

    Ένα Κάστρο για τα Χριστούγεννα (A Castle for Christmas)

    Η διάσημη συγγραφέας Σόφι Μπράουν (Μπρουκ Σιλντς) κάνει ένα ταξίδι στη Σκωτία ελπίζοντας να αγοράσει το δικό της κάστρο, αλλά ο δύστροπος ιδιοκτήτης του, Δούκας Μάιλς (Κάρι Έλγουις), δεν θέλει να το πουλήσει σε μια ξένη. Προσπαθώντας να συμβιβαστούν, οι δυο τους συγκρούονται διαρκώς, αλλά ίσως τελικά βρουν περισσότερα κοινά από όσα περίμεναν.

    Ο Πρίγκιπας των Χριστουγέννων (A Christmas Prince)

    Τα Χριστούγεννα έρχονται νωρίς για μια επίδοξη νεαρή δημοσιογράφο, όταν τη στέλνουν στο εξωτερικό για να βγάλει ένα αποκλειστικό θέμα, σχετικά με έναν όμορφο πρίγκιπα που είναι έτοιμος να γίνει βασιλιάς.

    Μοναδικά Χριστούγεννα με τον Μπιλ Μάρεϊ

    Ο Μπιλ Μάρεϊ συγκεντρώνει ένα καστ αστέρων για μια βραδιά μουσικής, κωμωδίας και γιορτής, σε αυτό το αφιέρωμα στα κλασικά εορταστικά βαριετέ.

    Πιστεύω στον Αϊ-Bασίλη

    Μετά από πέντε ευτυχισμένους μήνες με τον Τομ, η Λίσα φρικάρει με την εμμονή του για τη γιορτή που μισεί. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσει στα Χριστούγεννα μια νέα ευκαιρία;

    Πρωταγωνιστούν: Κριστίνα Μουρ,Τζον Ντούσι,Βάιολετ Μαγκρόου

    Klaus

    Το “Klaus” δεν είναι απλά μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη animation ταινία, αλλά και μία από τις ομορφότερες. Εξαιρετικό animation, ταιριαστό soundtrack και ένα ζεστό μήνυμα για την καλοσύνη την χαρακτηρίζουν και φρεσκάρουν την ιστορία του Άγιου Βασίλη. Όταν κυκλοφόρησε ήταν μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς και εξακολουθεί να έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

    H ταινία προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

    Χριστουγεννιάτικος Έρωτας

    Όταν παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, μια κακομαθημένη κληρονόμος δέχεται τη φροντίδα ενός άτυχου χήρου και της κόρης του.

    Πρωταγωνιστούν:Λίντσεϊ Λόχαν, Κορντ Όβερστριτ, Τζορτζ Γιανγκ

    A Boy Called Christmas

    Χωρίς να ξεφεύγει υπερβολικά από τα στοιχεία που συγκροτούν μια χριστουγεννιάτικη ταινία, αλλά χωρίς να τα βάζει και φουλ στο επίκεντρο και προσφέροντας και κάποιες φρέσκιες ιδέες, το νέο “A Boy Called Christmas” θα καταφέρει σίγουρα να κρατήσει το ενδιαφέρον των μικρότερων ηλικιών, χωρίς όμως να κάνει και τους ενήλικες να βαρεθούν.

    Κάνε να Χιονίσει

    Μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη σε μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, επηρεάζοντας φιλίες, ερωτικές ζωές και το μέλλον διάφορων τελειόφοιτων λυκείου.

    Πρωταγωνιστούν: Ιζαμπέλα Μέρσεντ,Σαμίκ Μουρ,Κίρναν Σίπκα

    Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα

    Δεκαετίες αφότου ο έμπιστος μαθητευόμενός του τον πρόδωσε, ένας άλλοτε χαρωπός παιχνιδοποιός βρίσκει ξανά την ελπίδα στο πρόσωπο της εγγονής του που μπαίνει ξανά στη ζωή του.

    Διαβάστε επίσης:

    Σοκολατένια μελομακάρονα από τον Άκη Πετρετζίκη

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων



    ΣΧΟΛΙΑ