• LIFE&STYLE

    Νεκρός σε ηλικία 20 ετών ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο

    Λεάντρο, Ντρένα και Ρόμπερτ Ντε Νίρο

    Λεάντρο, Ντρένα και Ρόμπερτ Ντε Νίρο


    Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο εγγονός του Χολιγουντιανού σταρ, Λεάντρο, σε ηλικία μόλις 20 χρονών.

    Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής.

    Συντετριμμένη η μητέρα του, Ντρένα, αναφέρει σε μήνυμά της: «Μακάρι η αγάπη να μπορούσε να σε σώσει».

    Ο άτυχος Λεάντρο ήταν γιος της υιοθετημένης κόρης του Ντε Νίρο και του καλλιτέχνη Κάρλος Ροντρίγκεζ.

    Η μητέρα του έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram τη Δευτέρα.

    «Ο όμορφος, γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα πέρα από λόγια και περιγραφές από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι πιο αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου.

    Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Εύχομαι αυτή και μόνο η αγάπη να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου, λυπάμαι πολύ @carlosmare.

    Αναπαύσου εν ειρήνη και στον αιώνιο παράδεισο αγαπημένο μου αγόρι».

    Αμέσως κατακλύστηκε από μηνύματα συλλυπητηρίων, με έναν φίλο να σχολιάζει: «Ντρένα, μην μου πεις ότι είναι αλήθεια πες μου ότι αστειεύεσαι γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λίο δεν είναι πια μαζί μας. Είναι μια φρικτή είδηση για να χωνέψει κανείς. Ντρένα, η καρδιά μου είναι μαζί σου, με τον Κάρλος και τους αγαπημένους σου – σε αγαπώ».

    Με την Ντρένα να απαντά: «Το ξέρω, εξακολουθώ να ελπίζω ότι αυτό είναι ένας εφιάλτης και θα ξυπνήσω αύριο».

    Από την πλευρά του, ο πατέρας του Λεάντρο, Κάρλος, μοιράστηκε μια μαύρη εικόνα στη σελίδα του στο Instagram, χωρίς λεζάντα.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drena (@drenadeniro)

    Η ιστορία του Λεάντρο και της Ντρένα

    Επίδοξος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο Λεάντρο ακολουθούσε τα βήματα της μητέρας και του παππού του, παίζοντας μικρούς ρόλους σε ταινίες, όπως A Star Is Born και Cabaret Maxime του 2018, καθώς και στην ταινία The Collection του 2005.

    Η μητέρα του, υιοθετήθηκε από τον Ντε Νίρο και πήρε το επώνυμό του, αφού ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη μητέρα της Νταϊάν Άμποτ το 1976.

    Xάρη στην έντονη καριέρα του πατέρα της μοίραζε τον χρόνο της μεταξύ Νέας Υόρκης, Λος Άντζελες και Ιταλίας.

    Η Ντρένα εγκατέλειψε το σχολείο και αποφάσισε να εξερευνήσει τις τέχνες, δοκιμάζοντας τον εαυτό της σε ένα σωρό επαγγελματικές διαδρομές, όπως μοντέλο, DJ και σύμβουλος μόδας.

    Τελικά αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του Ντε Νίρο και σύντομα βρήκε τα πατήματά της ως ηθοποιός και σκηνοθέτης.

    Ο πρώτος της ρόλος ήταν στο Grace of My Heart το 1996 και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες του πατέρα της, όπως το On The Run του 1999 και το Showtime του 2002.

    Ο Ντε Νίρο χώρισε από τη μητέρα της Ντρένα το 1988, αλλά ο αστέρας του Χόλιγουντ παρέμεινε παρ’ όλα αυτά στη ζωή της.

    Έκανε τον Ντε Νίρο παππού το 2003, όταν καλωσόρισε τον Λεάντρο με τον τότε φίλο της Κάρλος Ροντρίγκεζ.

    Η Ντρένα είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από το μεγαλύτερο βιολογικό παιδί του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Ράφαελ, ο οποίος είναι 46 ετών, κτηματομεσίτης στο Μανχάταν, με διάσημους πελάτες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο Τζον Μπον Τζόβι και η Ρενέ Ζελβέγκερ.

    Ο Ντε Νίρο έχει επίσης δύο παιδιά – τα δίδυμα Άαρον και Τζούλιαν – από τη σχέση του μεταξύ 1988 και 1995 με το πρώην μοντέλο και ηθοποιό Τούκι Σμιθ, τα οποία έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση και γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα.

    Το 1998 απέκτησε επίσης έναν γιο, τον Έλιοτ, και το 2011 μια κόρη, την Έλεν (επίσης μέσω παρένθετης μητέρας) κατά τη διάρκεια του θυελλώδους 20ετούς γάμου του με τη δεύτερη σύζυγό του, την πρώην αεροσυνοδό Γκρέις Χάιταουερ.

    Τον Μάιο, ο 79χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι υποδέχτηκε το έβδομο παιδί του. Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση της ταυτότητας της μητέρας, αλλά η σημαντικά νεότερη φίλη του, η Τίφανι Τσεν, 43 ετών, φωτογραφήθηκε προηγουμένως με την κοιλιά της φουσκωμένη.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Πατέρας στα 79 του για έβδομη φορά

    Ο Κώστας Μπακογιάννης για τις γυναίκες της ζωής του, Σία Κοσιώνη και Ντόρα Μπακογιάννη

    Τα… μαζεύει ο Ρόμπι Γουίλιαμς: «Γενναιόδωροι» οι Έλληνες τελικά



    ΣΧΟΛΙΑ