• LIFE&STYLE

    Νέα «πυρά» από την αδελφή του Τραμπ: Φθηνός ο Ντόναλντ, ηλίθιος ο Έρικ, μίνι-Ντόναλντ η Ιβάνκα

    • NewsRoom

    Ντόναλντ Τραμπ


    Νέα αποσπάσματα έδωσε στη δημοσιότητα η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, Μαίρη από συνομιλίες της που ηχογράφησε μυστικά με την μεγαλύτερη αδελφή του Ρεπουμπλικανού προέδρου, όπου η τελευταία αποκαλεί τον αδελφό της «φτηνό σαν τον πατέρα του», τον γιο του Έρικ «ηλίθιο» και την Ιβάνκα «μίνι Ντόναλντ».

    Η 83χρονη Μεριάν Τραμπ Μπάρι, που υποστήριξε ότι άλλος ήταν εκείνος που έδωσε εξετάσεις στη θέση του Τραμπ για να περάσει στο Πανεπιστήμιο, ακούγεται στα νέα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε η ανιψιά του Αμερικανού Πρoέδρου στο podcast Τhe ReidOut του MSNBC να εξαπολύει πυρά για την Ιβάνκα Τραμπ, επειδή ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία της μ’ ένα από τα παιδιά της, την ίδια μέρα που έκανε το γύρο του κόσμου η είδηση ότι η κυβέρνηση Τραμπ διαχώριζε τα παιδιά των μεταναστών από τους γονείς τους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό το 2018.

    Σε μια άλλη συζήτηση με την ανιψιά της, η Μπάρι μιλά για τον γιο του Τραμπ, Έρικ, αποκαλώντας τον «ηλίθιο»: «Στο μεταξύ ο Έρικ έχει γίνει δημοσίως ηλίθιος. Και στην Ιβάνκα, καρφί δεν της καίγεται. Μόνον για τον εαυτό της νοιάζεται», λέει η συνταξιούχος πρώην ομοσπονδιακή δικαστίνα, ενώ η Μαίρη Τραμπ απαντά: «Ναι, είναι ένας μίνι -Ντόναλντ». Κι η Μπάρι συνεχίζει: «Είναι μίνι – Ντόναλντ, αλλά εκείνος είναι ξετρελαμένος μαζί της. Πάντα ήταν. Ανέκαθεν ήταν η ευνοούμενή του».

    Σε άλλο απόσπασμα, η Μεριάν Τραμπ Μπάρι επιτίθεται και στον αδελφό της, λέγοντας ότι δεν νοιάζεται για κανέναν και τίποτε, παρά μόνον για τον εαυτό του: «Κι έχεις μετά και τον Ντόναλντ, που δεν κουνάει το δακτυλάκι του για κανέναν εκτός κι αν είναι εξοικειωμένος μαζί του. Και μετά σου λέει αν κάνει κάτι: “κοίτα τι έκανα. Δεν είμαι υπέροχος”; Και στην πραγματικότητα είναι φθηνός, όπως ήταν κι ο πατέρας του, αλήθεια».

    Η Μαίρη Τραμπ είπε ότι η θεία της δεν άσκησε ποτέ δημοσίως κριτική για το έργο του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ επειδή έχει την ίδια αίσθηση αφοσίωσης στην οικογένεια, που έχουν και τα αδέλφια της. Κατ’ ιδίαν, όμως, του τα σέρνει. Και σε μια άλλη κουβέντα με την ανεψιά της για τον Τραμπ και την χριστιανική του πίστη, σχολίασε ότι η μόνη φορά που ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ πήγε στην εκκλησία ήταν όταν παντρεύτηκε και τα τελευταία χρόνια όταν ήταν παρούσες οι κάμερες…



    ΣΧΟΛΙΑ