• LIFE&STYLE

    Νατάσα Θεοδωρίδου: Το μήνυμα για την 18χρονη κόρη της και τις πανελλήνιες

    νατασα-θεοδωριδου-σελφι

    Νατάσα Θεοδωρίδου


    Ευχάριστα νέα για την μικρότερη κόρη της, Αντριάννα Φουστάνου, μοιράστηκε μέσω Instagram, η Νατάσα Θεοδωρίδου. Όπως αποκάλυψε, η κόρη της πέρασε στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

    Η περήφανη μαμά ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα ένα μήνυμα για την Αντριάννα, αλλά και για όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες.

    «Αστέρι μου φωτεινό.. σ´ευχαριστώ που μου χαρίζεις αυτά τα έντονα συναισθήματα περηφάνιας και ευγνωμοσύνης.. ζήσε δυνατά.. η φιλολογία σε περιμένει. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν, αλλά και σ´εκείνα που θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους.. και φυσικά σε όλους τους γονείς..», έγραψε η τραγουδίστρια.

    View this post on Instagram

    Αστέρι μου φωτεινό..σ´ευχαριστω που μου χαριζεις αυτά τα έντονα συναισθήματα περηφάνιας και ευγνωμοσύνης..ζήσε δυνατά..η φιλολογία σε περιμένει @afouust μου σε λατρευω.. #natasatheodoridou #φιλολογίακαιξερόψωμί #philologiakalamatas #φιλολογία #dontdodrugs #love @theloopissue ♥️συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν αλλα και σ´εκείνα που θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους..και φυσικά σε όλους τους γονεις..♥️

    A post shared by Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστίνα Μπόμπα: Τι αποκάλυψε λίγο πριν το γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγέλα Σιδηροπούλου: «Έκλεψε» την παράσταση η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα στην ορκωμοσία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νικήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Φουρέιρα στα βραβεία του ραδιοφώνου της Eurovision



    ΣΧΟΛΙΑ