• LIFE&STYLE

    Αγγέλα Σιδηροπούλου: «Έκλεψε» την παράσταση η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα στην ορκωμοσία

    • NewsRoom

    Αγγέλα Σιδηροπούλου και Κατερίνα Παπακώστα


    Στο πλευρό της μητέρας της και νέας υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα βρέθηκε η κόρη της, Αγγέλα Σιδηροπούλου, η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

    Παρά το γεγονός ότι η μητέρα της είναι πολιτικός και ο πατέρας της, αξιωματικός του ελληνικού Στρατού, η 28χρονη καλλονή έχει σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή και έχει κάνει και το πέρασμά της από την τηλεόραση ως guest στο πετυχημένο σίριαλ «Οι συμμαθητές».

    Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της, για την οποία εισέπραξε και την αποδοχή του κοινού και των κριτικών ήταν η παρουσία της στην «Evita» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

    σιδηροπουλου
    Αγγέλα Σιδηροπούλου

    Η Κατερίνα Παπακώστα είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, ενώ η εντυπωσιακή Αγγέλα, σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι η σχέση με την μητέρα της είναι περισσότερη φιλική παρά αυτή η κλασική της μητέρας-κόρης.

    αγγελα-σιδηροπουλου
    Αγγέλα Σιδηροπούλου

    Για αυτό, άλλωστε, ο φωτογραφικός φακός τις έχει συλλάβει πολλές φορές σε κοινές τους εξόδους, κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις. Όπως πρόσφατα, όταν μαμά και κόρη απόλαυσαν την παράσταση «Το δένδρο» στο θέατρο Ελεύθερη Έκφραση.

    παπακώστα
    Κατερίνα Παπακώστα και Αγγέλα Σιδηροπούλου

    Η πολιτικός, εκτός από την Αγγέλα Σιδηροπούλου, έχει ακόμα έναν γιο, τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα. Η Κατερίνα Παπακώστα έχει αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της, δηλώνοντας υπερήφανη για για τα κατορθώματα του στον χώρο της Βιολογίας.

    παπακωστα-σιδηροπουλος

    Πέρισυ η Αγγέλα Σιδηροπούλου, επιχείρησε και τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία. Η ταλαντούχα καλλιτέχνης παρουσίασε στο κοινό το πρώτο της single που έχει τίτλο «Καλοκαίρι έρχεται» και το οποίο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ λίγο καιρό αργότερα κυκλόφορησε και το ένα ακόμα single με τίτλο «Εύθραυστον».

    παπακωστα-σιδηροπουλου
    Αγγέλα Σιδηροπούλου και Κατερίνα Παπακώστα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κατερίνα Νοτοπούλου: Στα 30 της, η νεότερη υπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αμήχανα χαμόγελα και λιτές δηλώσεις η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάρτι στο Twitter με την Κατερίνα Παπακώστα – Από το «θλιβερός Τσίπρας», υπουργός της κυβέρνησης



    ΣΧΟΛΙΑ