• LIFE&STYLE

    Ναταλία Γερμανού: Πώς σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά-Συνατσάκη (video)

    • NewsRoom

    Νίκος Μουτσινάς και Ναταλία Γερμανού


    Την είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» το πρωί της Παρασκευής αναφορικά με την απόφαση του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης σχολίασε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται», η Ναταλία Γερμανού.

    Πρόκειται για μια αναπάντεχη κίνηση από τους δύο στενούς φίλους και γνωστούς παρουσιαστές που δεν έμεινε ασχολίαστη από τα σάιτ και όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.

    Με τη σειρά της, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε:

    «Οι περισσότερες εκπομπές μίλησαν για ένα σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα σε δύο φίλους που αγαπιούνται πολύ. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, όμως, στο Pop Up το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε λόγο για την υιοθεσία ενός παιδιού.

    Βέβαια υποθέσεις είναι όλα αυτά, δεν γνωρίζουμε γιατί αυτά τα δύο παιδιά αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση».

    Η φιλία τους μετράει πάρα πολλά χρόνια και εγώ τους έχω ζήσει μαζί. Είναι δύο παιδιά που πραγματικά αγαπιούνται πάρα πολύ, έχουμε κάνει και διακοπές μαζί».

    Στη συνέχεια η ίδια σχολίασε: «Όλοι περίμεναν χθες ότι θα μιλήσει σχετικά ο Νίκος στην εκπομπή του και εκείνος δεν είπε τίποτα… παρά μόνο μια φράση: πως έχει αλλάξει η ζωή του τελευταία…».

    Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

    Ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογείται για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί (video)

    Ναταλία Γερμανού: Το σπίτι που εγκαταλείπει στα βόρεια προάστια λόγω έρωτα



    ΣΧΟΛΙΑ