• LIFE&STYLE

    My Style Rocks spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί στο Gala (video)

    • NewsRoom

    Στέλιος Κουδουνάρης


    Νέα αποχώρηση στο My Style Rocks Gala απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ!

    Διπλό επεισόδιο θα απολαύσουμε σήμερα στο My Style Rocks, με τις εντυπωσιακές διαγωνιζόμενες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και να συνεχίσουν και την επόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι.

    Μέχρι στιγμής, οι δύο καινούριες παίκτριες, η Κυριακή Κατσογρεσάκη και η Γεωργία Σιακαβάρα, που έκαναν την είσοδό τους στο παιχνίδι την περασμένη Δευτέρα, δεν έχουν καταφέρει να καταπλήξουν ούτε τους κριτές, αλλά ούτε και τις συμπαίκτριές τους με τα look που δημιουργούν.

    Αδύναμος κρίκος είναι και η Κιάρα Μαρκέζη, μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε ότι έχει την βοήθεια στιλίστριας, και μάλιστα, όχι μιας οποιαδήποτε στιλίστριας, αλλά της νικήτριας του πρώτου κύκλου, Ραμόνα Βλαντή.

    Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν, όμως, η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το My Style Rocks είναι η Κρητικιά Κυριακή Κατσογρεσάκη.

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε η Έφη Γκούτα, ενώ η Άντζυ Ανδριτσοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς.

    Στο μεταξύ σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της περσινής νικήτριας, Φωτεινής Τράκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ακόμη δεν έχει λάβει το χρηματικό έπαθλο από τον ΣΚΑΪ με αποτέλεσμα να στραφεί προς την δικαστική οδό.

    Ποια είναι η νέα παίκτρια της επόμενης εβδομάδας;

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ