• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Η σκληρή απάντηση της Φωτεινής Τράκα στα σχόλια της Καινούργιου

    • NewsRoom

    Φωτεινή Τράκα, νικήτρια του My Style Rocks 2


    Η Φωτεινή Τράκα είναι και επισήμως η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «My Style Rocks», που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του Σκάι. Όλες αυτές τις μέρες, η διάδοχος της Ραμόνα Βλαντή δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει διάφορες δημοσιεύσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της και απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις τους.

    Σε μια από αυτές τις επαφές με τους θαυμαστές, κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου, στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει, με την οποία χαρακτήρισε τη Φωτεινή «καρναβάλι», αναφερόμενη στις στιλιστικές επιλογές της παίκτριας την ημέρα του τελικού.

    Η Φωτεινή στάθηκε αμείλικτη στην απάντησή της για την παρουσιάστρια, δείχνοντας πως δεν μασάει τα λόγια της και πως φυσικά δε φοβάται να ανοίξει κόντρα με την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open Beyond.

    Συγκεκριμένα, σε γραπτή απάντηση που έδωσε μέσω των instagram stories, η Φωτεινή είπε «Μέσα από την εκπομπή της έχει δείξει πως δεν κατανοεί θέματα ακόμη πιο σημαντικά. Αυτό που είπε για μένα θα με πειράξει; Αναμενόμενη άποψη ανθρώπου που τόσα ξέρει τόσα λέει».

    Μπορείτε να δείτε τη συγκεκριμένη δημοσίευση παρακάτω:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωτεινή Τράκα: Αγνώριστη! Δείτε πώς ήταν η νικήτρια του My Style Rocks στην παιδική της ηλικία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτεινή Τράκα: Η αντίδραση της νικήτριας του My Style Rocks με το 5αρι του Κουδουνάρη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το video που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη πριν τον τελικό του My Style Rocks



    ΣΧΟΛΙΑ