Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Η νέα γενιά της ελληνικής κοινότητας του Λονδίνου έδωσε το «παρών» την περασμένη Πέμπτη  14 Μαΐου στο εμβληματικό The Wallace Collection, στο λαμπερό γκαλά που διοργάνωσε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ενισχύοντας το φιλόδοξο όραμα της επόμενης ημέρας του οργανισμού.

Περισσότερα από 160 επιφανή μέλη της ελληνικής κοινότητας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο The Wallace Collection, το οποίο στεγάζεται στο ιστορικό Hertford House και φιλοξενεί μία από τις σημαντικότερες συλλογές έργων τέχνης παγκοσμίως.

1

Η βραδιά είχε στόχο την υποστήριξη του μεγάλου έργου «Μεταμόρφωση», που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για το Μουσείο, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας του. Το σχέδιο προβλέπει την ανανέωση των εγκαταστάσεων και τη δημιουργία ενός σύγχρονου πολιτιστικού ορόσημου στην Αθήνα έως το 2027.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Χανδρής και η Κάθριν Εμπειρίκου, ενώ τη βραδιά τίμησαν προσωπικότητες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, των τεχνών και της μόδας, καθώς και σημαντικοί δωρητές και υποστηρικτές. Τους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν η πρόεδρος και CEO του Μουσείου Σάντρα Μαρινοπούλου, η αντιπρόεδρος Τιτίνα Πατέρα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον πολιτισμό, τη συνεργασία και τη διασύνδεση της ελληνικής διασποράς με τη σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία.

Παρευρέθηκαν επίσης o Prince John Michael Radziwill, ο Φίλιππος και η Μαριάννα Λαιμού, η Lydia Chandris, ο Φίλιππος Ντε Γκρες και ο Γιάννης και η Μάγια Μαρτίνου.

Δείτε φωτογραφίες από το γκαλά: 

Σάντρα Μαρινoπούλου

 

Μαριέτα Χανδρή, Κάθριν Εμπειρίκου, Lydia Chandris, Dorrit Moussaieff
Μαριέτα Χανδρή, Κάθριν Εμπειρίκου, Lydia Chandris, Dorrit Moussaieff

 

Έλια Μουρτζανού, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Τιτίνα Πατέρα, Αφροδίτη Γκόνου
Έλια Μουρτζανού, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Τιτίνα Πατέρα, Αφροδίτη Γκόνου

 

Δημήτρης Χανδρής
Δημήτρης Χανδρής

 

Δημήτρης Χανδρής
Δημήτρης Χανδρής

 

Δημήτρης & Lydia Chandris
Δημήτρης & Lydia Chandris

 

Μάγια Μαρτίνου, Lydia Chandris, Φίλιππος Ντε Γκρες
Μάγια Μαρτίνου, Lydia Chandris, Φίλιππος Ντε Γκρες

 

Φίλιππος και Μαριάννα Λαιμού, Δημήτρης Χανδρής, Andreas Povlsen
Φίλιππος και Μαριάννα Λαιμού, Δημήτρης Χανδρής, Andreas Povlsen

 

Διαμαντής Ξυλάς, Τιτίνα Πατέρα, Γιώργος Πετρόχειλος

 

Σάντρα Μαρινοπούλου, Μάγια Μαρτίνου
Σάντρα Μαρινοπούλου, Μάγια Μαρτίνου
Wallace Collection
Wallace Collection
Wallace Collection

Διαβάστε επίσης:

Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχος: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε gala στη Νέα Υόρκη

Δημήτρης Γιαννακόπουλος από T-Center: Να κάνεις το ωραιότερο Final-4 στην ιστορία για να το δεις από την τηλεόραση… (video)

Τέλος το Survivor – Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι παίκτες