ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πριν λίγα λεπτά, ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του γνωστού παραολυμπιονίκη Oscar Pistorius, ο οποίος το 2013 δολοφόνησε τη σύντροφό του. Μόλις 6 χρόνια φυλάκιση, λοιπόν, είναι η ποινή που του επιβλήθηκε. Με ιδιαίτερη επιείκεια φέρθηκε το δικαστήριο, σε έναν άνθρωπο που συγκλόνισε τον κόσμο με τη βιαιότητα του εγκλήματός του.
Να θυμήσουμε πως ο Pistorius, το Φεβρουάριο του 2013, δολοφόνησε την 29χρονη Reeva, πυροβολώντας την πολλές φορές, την ώρα που η ίδια είχε κλειδωθεί στο μπάνιο του σπιτιού τους στην περιοχή Pretoria. Η διεθνής κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί, όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες της κοπέλας από την αποτρόποια δολοφονία, στις οποίες φαίνεται γεμάτη αίματα και μώλωπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/pagkosmio-sok-apo-tis-fotografies-tis-nekris-steenkamp-sto-apolito-simio-tapinosis-o-pistorius/53903
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.