• Gossip

    Monica Bellucci: Η απόλυτη ντίβα τιμήθηκε με το “Παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής” (video)


    Η μία και μοναδική Ιταλίδα ηθοποιός και αιώνιο σύμβολο του σεξ, Monica Bellucci, έλαβε την ύψιστη αναγνώριση και τιμήθηκε με το “Παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής” και βρέθηκε στα Ιλίσια Πεδία στο Παρίσι στην μεγαλοπρεπή εκδήλωση που διοργανώθηκε στο υπερπολυτελές Palais de l’ Elysée.

    monica bellucci

    Η πανέμορφη 52χρονη Ιταλίδα star παρουσιάστηκε στην εκδήλωση εξαιρετικά αριστοκρατική καθώς εμφανίστηκε ντυμένη με μια κομψή δαντελένια τουαλέτα του γαλλικού οίκου υψηλής ραπτικής Azzedine Alaïa, ενώ επέλεξε και εντυπωσιακά σκουλαρίκια του επίσης γαλλικού οίκου υψηλής κοσμηματοποιίας Cartier. Δήλωσε ιδιαίτερα κολακευμένη, ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο κοινωνικό δίκτυο Instagram ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γάλλο Πρόεδρο François Hollande για την μεγάλη τιμή που της έκανε.

    monica bellucci

    Η Bellucci έγραψε στη σχετική της ανάρτηση τα εξής: “Η χθεσινή μου εμφάνιση… Ευχαριστώ τη Γαλλία και τον Πρόεδρο Hollande για τη διάκριση με το ‘παράσημο της λεγεώνας της τιμής’ στο ‘Palais de l’Elysée'”.

    https://www.instagram.com/p/BNOWVgAAOX5/?taken-by=monicabellucci&hl=el

    Δείτε στα παρακάτω βίντεο τον Γάλλο Πρόεδρο να παρασημοφορεί την Ιταλίδα star:

    https://youtu.be/eva1UU45g2k

    https://youtu.be/DVZ7CDwN3uc

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρία Κορινθίου: Η μελαχρινή φαντασίωση των ανδρών όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Φοράει μαύρα εσώρουχα και “ρίχνει” το Instagram

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Κοκάλωσε” όταν άκουσε την καλεσμένη του να λέει “Κάνω pole dancing… έχω βάλει στο σπίτι στύλο” (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει τι συμβαίνει για πρώτη φορά στα backstage της εκπομπής της (video)



    ΣΧΟΛΙΑ