• LIFE&STYLE

    «Μόδα» η επίσκεψη στην Αρχιεπισκοπή: Κι άλλο ζευγάρι στον Ιερώνυμο μετά τους Μπαλατσινού – Κικίλια

    • NewsRoom
    κικιλιας

    Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο


    Φαίνεται πως μια επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών είναι της μόδας τώρα τελευταία, αφού τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, το ένα μετά το άλλο αποφασίζουν να επισκεφθούν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, να πάρουν την ευχή του και να φωτογραφηθούν μαζί του.

    Την αρχή έκαναν, την περασμένη Δευτέρα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Το ζευγάρι, που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στα μέσα Ιουνίου και πιο συγκεκριμένα στις 16 του μηνός στο Λυκαβηττό, επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με σκοπό να πάρει την ευλογία του, λίγες ημέρες πριν τελεστεί ο γάμος.

    Μάλιστα, μετά την επίσκεψη, η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε αυτή τη στιγμή που είχε η ίδια και ο σύντροφός της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
    κικιλιας
    Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο

    H εν λόγω επίσκεψη, αλλά κυρίως η δημοσιοποίησή της και η αναπαραγωγή της στο διαδίκτυο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε αφορμή να διαφωνήσουν μεταξύ τους δημοσιογράφοι, που κάλυψαν την είδηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ένταση που προκλήθηκε χθες στο Πρωινό, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει ότι η επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για κάποιον και δεν θα έπρεπε να την χρησιμοποιεί για προβολή και σχολιασμό. Η Αφροδίτη Γραμμέλη αντέδρασε, λέγοντας ότι στην ίδια δεν προκάλεσε αρνητική εντύπωση να δει κάτι τέτοιο στα social media, ενώ επεσήμανε ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως πρότυπο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα μαγιό και τις παραλίες που βλέπει συνεχώς κανείς, χαζεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Όλη αυτή η διαφωνία που προκλήθηκε για το αν ήταν σωστή η αναπαραγωγή μιας τέτοιας επίσκεψης από το ζεύγος Κικίλια – Μπαλατσινού φαίνεται ότι δεν πτόησε καθόλου ένα άλλο ζευγάρι της ελληνικής showbiz να επισκεφθεί επίσης τον αρχιεπίσκοπο, αλλά και να μοιραστεί εκ νέου το γεγονός αυτό στο Instagram.

    Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Σοφία Μαριόλα, ένα αγαπημένο ζευγάρι, που του αρέσει να μοιράζεται με τον κόσμο που τους αγαπά και τους ακολουθεί στιγμές από την καθημερινότητά τους, ενώ γεγονός είναι ότι απασχολούν σε κάθε δημόσια εμφάνιση που κάνουν. Η επίσκεψη τους στον Ιερώνυμο αμέσως μετά το ζεύγος Κικίλια – Μπαλατσινού αναμένεται να προκαλέσει νέα σχόλια. Μάλιστα, ο ηθοποιός σχολίασε σχετικά με την επίσκεψη, στο λογαριασμό του στο Instagram τα εξής: «Σήμερα το πρωί επισκεφτήκαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κo Ιερώνυμο, ο οποίος μας έδωσε την ευλογία του για τον επερχόμενο γάμο μας στις 8 Ιουνίου στον Τίμιο Σταυρό, στην περιοχή Σταυρός Ακρωτηρίου στα Χανιά! Στις φωτογραφίες ο σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, με τον αγαπημένο φίλο αρχιμανδρίτη Τίτο», γράφτηκε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβηκαν στο Instagram.

    Δείτε παρακάτω τις δημοσιεύσεις του Στράτου Τζώρτζογλου, μετά την επίσκεψη του ίδιου και της συντρόφου του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών:
    τζωρτζογλου
    Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο
    τζωρτζογλου
    Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο
    τζωρτζογλου
    Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο



    ΣΧΟΛΙΑ