• LIFE&STYLE

    Μητσάκι – Μπίλυ – Έλη: Reunion για τα “Υπέροχα Πλάσματα” 10 χρόνια μετά! (pic)


    Έχουν περάσει 10 χρόνια από τα “Υπέροχα Πλάσματα”, την επιτυχημένη σειρά του Alpha σε σενάριο της Μυρτώς Κοντοβά, που έπαιξε στην τηλεόραση από το 2007 ως το 2008.

    Οι τρεις πρωταγωνιστές ή αλλιώς η παρέα με τους αγαπημένους μας Αθηναίους, που ζούσαν, διασκέδαζαν, αγαπούσαν, πληγώνονταν και γελούσαν στην πρωτεύουσα, είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μας και μας θυμίζουν κάθε φορά κάτι από εμάς.

    Το Μητσάκι, ο Μπίλυ και η Έλη, δηλαδή η Μυρτώ Αλικάκη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η Φαίδρα Δρούκα, φαίνεται πως έχουν δεθεί με μια πολύ δυνατή φιλία, η οποία δεν γνωρίζει σειρές και χρόνια, ρόλους και όρια.

    Οι τρεις φίλοι είχαν μια κοινή έξοδο τις τελευταίες μέρες και η Μυρτώ Αλικάκη ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τη βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι πρωταγωνιστές διασκεδάζουν τη στιγμή, γελώντας, κάνοντας γκριμάτσες και θυμίζοντάς μας σκηνές από τα “Υπέροχα Πλάσματα”.

    Τα hashtags τους μαρτυρούν το δυνατό τους δέσιμο, αφού αισθάνονται ο ένας τον άλλον οικογένεια και αδελφή ψυχή. Μπορεί να έχουν αλλάξει με την πάροδο των χρόνων – όπως όλοι μας – η τρέλα και η αγάπη τους, όμως, παραμένουν!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Reunion για τις πρώην συμπρωταγωνίστριες του «Ταμάμ» (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Reunion για Βλαχάκη, Πέγκυ και Ματίνα μετά από 20 χρόνια (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αλέκος και η Φλώρα από τα «Εγκλήματα» σε κρυφό ραντεβού 20 χρόνια μετά! (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ