«Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν με ένα νέο επετειακό επεισόδιο με τίτλο «Friends: The Reunion», γεμάτο συγκινήσεις, το οποίο θα προβληθεί στην Ελλάδα μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό που τα γνωρίσαμε και τα αγαπήσαμε, το STAR, την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 23:15, μετά το MasterChef.
Τα λατρεμένα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, είναι όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και επιτέλους επιστρέφουν με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση!
Το καστ της θρυλικής σειράς, «συναντά» ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος, στον άνετο καναπέ του Central Perk, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ανεξέλεγκτο γέλιο, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλήθειες και αποκαλύψεις από άγνωστα περιστατικά, που ξαφνιάζουν, αλλά και πολλούς special καλεσμένους! Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Lady Gaga, Κιτ Χάριγκτον, Τόμας Λένον, Τζέιμς Κόρντεν, Μίντι Κάλινγκ, το συγκρότημα BTS αλλά και η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η νεότερη κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης, που τιμήθηκε για τον αγώνα της για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση.
Την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 23:15 μέσα από το STAR, επιστρέφουμε στο αγαπημένο Central Perk με τους πρωταγωνιστές να μοιράζονται για πρώτη φορά ιστορίες, αναμνήσεις και μυστικά που κανείς δεν γνώριζε!
Διαβάστε επίσης:
«Τα Φιλαράκια»: Τα υπέρογκα ποσά που θα λάβουν Άνιστον, Κοξ, Πέρι για το Friends Reunion
«The Οne With The Apartments»: Τα διαμερίσματα από «Τα Φιλαράκια» γίνονται Lego
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.