• LIFE&STYLE

    «Μυστικός» γάμος στις Σπέτσες για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

    • NewsRoom


    Παραδοσιακό γάμο στις Σπέτσες έκαναν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, καθώς το κρατούσαν «κρυφό».

    Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο αγαπημένο τους νησί.

    Τηρώντας τα έθιμα, πρώτα έφτασε ο γαμπρός στην εκκλησία και στη συνέχεια η νύφη. Τόσο το ζευγάρι όσο και οι προσκεκλημένοι κατέφτασαν στο ξωκκλήσι με καΐκι.

    Για την ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους, ο Σπύρος Δημητρίου επέλεξε να φορέσει λευκό κοστούμι και λευκά παπούτσια με μαύρο παπιγιόν, ενώ η νύφη επέλεξε ένα επίσης ολόλευκο και ρομαντικό νυφικό δια χειρός Celia Kritharioti.

    Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πατέρας της Ελεωνόρας, Γιάννης Ζουγανέλης παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό συγκινημένος.

    Με το που έφτασε το καΐκι της νύφης οι λιγοστοί καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

    Κουμπάροι του ζευγαριού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, καθώς και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

    Ο συνάδελφος και στενός φίλος του γαμπρού, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είναι ένας από τους κουμπάρους, ανέβασε αργά το βράδυ μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία απεικονίζονται η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η δεύτερη κουμπάρα των μελλόνυμφων, Σάννυ Μπαλτζή, η οποία ήταν εκείνη που έφερε κοντά το ζευγάρι και η σύζυγος του δικηγόρου, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

    Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια και κριτής του The Voice ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της στο Instagram Story της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του.

    Πώς ξεκίνησε το ερωτικό ειδύλλιο

    Οι νεόνυμφοι γνωρίστηκαν στο μπαρ που διατηρεί η Σάννυ Μπαλτζή στο Χαλάνδρι. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, στις 9 Ιουνίου το πρωί ο γνωστός δικηγόρος είχε κηδέψει τον πατέρα του. Το ίδιο απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την καλή του φίλη, Σάννυ Μπαλτζή η οποία αφού του εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, τον κάλεσε στο μαγαζί που διατηρεί η τραγουδίστρια-στιχουργός στο Χαλάνδρι.

    Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν και εκείνος δεν είχε διάθεση πήγε να τη συναντήσει. Μαζί της όμως βρισκόταν εκεί και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

    Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ μαζί κουβεντιάζοντας και την επομένη ξανασυναντήθηκαν, μέχρι που έφυγαν παρέα για τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, για να καταλήξουν αστραπιαία –μέσα σε ελάχιστους μήνες- να παντρεύονται.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ