• LIFE&STYLE

    Μυστικός γάμος για την Αννίτα Πάνια;

    • NewsRoom

    Αννίτα Πάνια και Νίκος Σαμοΐλης


    Φουλ ερωτευμένη η Αννίτα Πάνια

    Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σύντομα η Αννίτα Πάνια με τον σύντροφό της, Νίκο Σαμοΐλη. Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος του γάμου της με τον Νίκο Καρβέλα, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του πρώην συνεργάτη και φίλου της.

    Συνηθίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το 2010 όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τον γάμο της με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, όλοι σχολίασαν την τολμηρή και άκρως ροκ ενδυματολογική της επιλογή.

    Πηγαίνοντας κόντρα στο κατεστημένο, η Αννίτα Πάνια είχε φορέσει αντί για το παραδοσιακό λευκό νυφικό, ένα έντονο κόκκινο φόρεμα, ενώ ο Νίκος Καρβέλας επέλεξε να φορέσει casual λευκά αθλητικά παπούτσια.

    Ο γάμος τους μπορεί να μην κράτησε και να τράβηξαν χωριστούς δρόμους επτά χρόνια αργότερα, ωστόσο οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ανδρέα, ενώ διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

    πανια-καρβελας
    Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια

    Την αποκάλυψη του χωρισμού είχε κάνει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού όπου είχε δηλώσει:

    «Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό, αλλά είμαστε οικογένεια. Έχουμε το παιδί μας, έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, έχουμε αγάπη. Είχα τη χαρά ο πατέρας του παιδιού μου να είναι ένας άνθρωπος που μετά τη συζυγική σχέση, γίνεται ακόμα καλύτερη, πιο ανθρώπινη, πιο αγαπημένη και λατρεμένη η σχέση μας».

    Με τον νυν σύντροφό της, Νίκο Σαμοΐλη, είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και παρ’ όλο που κρατούν μυστική τη σχέση τους, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους έχει απαθανατίσει μαζί σε κοινή έξοδο.

    Ο γάμος τους, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο, στην Καλαμάτα.

    Νίκος Σαμοΐλης



    ΣΧΟΛΙΑ