• LIFE&STYLE

    Mίνα Αρναούτη: Το αστρονομικό ποσό που διεκδικεί από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

    • NewsRoom
    Μίνα Αρναούτη


    Το ποσό των 960.000 ευρώ ζητά η Μίνα Αρναούτη σε αγωγή που κατέθεσε εναντίον της οικογένειας του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

    Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση από την οικογένεια για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ αναφέρει πώς έχει σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία. Η αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος της, Ιωάννης Κωλέττης ξεπερνά σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews τις 240 σελίδες και περιέχει δεκάδες άρθρα σχετικά με το τροχαίο, δηλώσεις της οικογένειας Παντελίδη και ποσταρίσματα στα social media που χαρακτηρίζονται ως συκοφαντικά.

    «Διασύρθηκα και κατασυκοφαντήθηκα από τους εναγόμενους πανελληνίως. Έχω πλέον στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, “δολοφόνος” του γιου τους», αναφέρει, ενώ διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη.

    «Υφίσταμαι επί πέντε έτη μέχρι σήμερα πογκρόμ χιλιάδων εξυβριστικών και προσβλητικών σχολίων εναντίον μου, ενώ παράλληλα δεχόμουν και απειλές για τη ζωή μου, από τρίτους, θαυμαστές του θανόντος, με συνέπεια να φοβάμαι για τη ζωή μου. Δέχτηκα bullying όσο κανένας άλλος στη χώρα αυτή» αναφέρει, σύμφωνα με τη Real News, μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη στη νέα αγωγή που κατέθεσε.

    αρναούτη
    Μίνα Αρναούτη, Facebook

    Η Μίνα Αρναούτη, που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για 144 μέρες και μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε 17 χειρουργεία, τονίζει πως αυτό που της έχει δημιουργήσει τον μεγαλύτερο πόνο δεν είναι τα σωματικά αλλά τα ψυχικά τραύματα που της άφησε αυτή η ιστορία και αποκαλύπτει ότι είχε σκεφτεί ακόμα και την αυτοχειρία.

    “Φώναζα στη μητέρα μου ότι αν έζησα για να περνάω αυτό, καλύτερα να πεθάνω. Και το πίστευα αυτό. Ευχόμουν να πέθαινα, να ησύχαζα και κάποιες φορές σε κρίση πανικού έκανα τη σκοτεινή σκέψη να αυτοκτονήσω. Οι εναγόμενοι μου προκάλεσαν ψυχολογική ασφυξία” αναφέρει στην αγωγή της.

    Υπενθυμίζεται ότι έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το μοιραίο πρωί που έγινε το τροχαίο όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκε σοβαρά η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου.

    Μίνα Αρναούτη και Παντελής Παντελίδης



    ΣΧΟΛΙΑ