• Gossip

    «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Reunion για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

    • NewsRoom
    κυριακιδης-λαμπρογιαννη-μην-αρχιζεις-τη-μουρμουρα

    Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Βλαδίμηρος Κυριακίδης


    Δύο χρόνια μετά τον τηλοπτικό χωρισμό τους στην αγαπημένη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη συναντήθηκαν ξανά και πόζαραν στο φακό αγκαλιά.

    Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί, γνωστοί στο κοινό της «Μουρμούρας» ως Ηλίας και Μαρίνα, που αποτέλεσαν για πολλούς το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, συναντήθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», στο Θέατρο Ζίνα.

    Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία αντικαταστάθηκε στη σειρά από την Κλέλια Ρένεση, στήριξε με την παρουσία της τον φίλο και συνάδελφό της, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ο οποίος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την παράσταση.

    Οι δύο ηθοποιοί πόζαραν με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Φωτεινή Ντεμίρη και τον Χάρη Γρηγορόπουλο, οι οποίοι έδωσαν επίσης το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα, μεταξύ άλλων.

    Λίγα λόγια για την παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει»

    Τη νέα θεατρική σεζόν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωτοπορεί, δημιουργώντας μια ανατρεπτικά αυτοσχεδιαστική παράσταση, «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει». Βασίζεται στην κωμωδία «Μου αρέσει πραγματικά τι κάνεις» της Κάρολ Κριπ.

    Η σκηνοθετική ματιά του Βλαδίμηρου Κυριακίδη «παντρεύει» το επιτυχημένο θεατρικό κείμενο με τον δημιουργικό αυτοσχεδιασμό.

    Δίνει το έναυσμα στους συμπρωταγωνιστές του να ξεδιπλώσουν επί σκηνής την αυθόρμητη ή δοκιμασμένη καλλιτεχνική έμπνευση και να επινοήσουν τα εκφραστικά μέσα της… στιγμής, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό κάθε βράδυ να απολαμβάνει μια «διαφορετική» παράσταση. Ο

    ι αυτοσχεδιασμοί, το διαρκές παιχνίδι του λόγου, η αλήθεια και η ψευδαίσθηση συνυπάρχουν αρμονικά προκαλώντας αστείρευτο γέλιο.

    Το θεατρικό έργο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο Παρίσι, όπου παίζεται για 16η συνεχή χρονιά, «σπάζοντας τα ταμεία».

    Πρόκειται για την παράσταση… «ύμνο» στην τοξική φιλία: το φθόνο, το ψέμα, την προδοσία και την υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας.

    Η υπόθεση: Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο… φίλοι όπως πίστευαν.

    Ένας λανθασμένος χειρισμός του κινητού τηλεφώνου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια: τι πραγματικά σκέφτονται οι φίλοι τους γι΄αυτούς.

    Κι όταν τα στόματα ανοίγουν, αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα όλων. Αναγκάζονται να βγάλουν τις μάσκες και να τα… πουν όλα κατά πρόσωπο…

    Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη
    Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Φωτεινή Ντεμίρη και Χάρης Γρηγορόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ