• LIFE&STYLE

    Μιμή Ντενίση: Με μαγιό στο Θεολόγο

    • NewsRoom
    ντενιση

    Μιμή Ντενίση


    Στο τέλος τους φτάνουν οι καλοκαιρινές διακοπές για την Μιμή Ντενίση.

    Η αγαπημένη ηθοποιός και κριτής στον περσινό κύκλο του YFSF, πέρασε μέρος των διακοπών της στον Θεολόγο, όπου διαθέτει εξοχικό.

    Με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μιμή Ντενίση ενημέρωσε τους followers της ότι από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει πρόβες για τη θεατρική της παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», που θα ανέβει και τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη.

    «Τελευταίες μέρες ανεμελιάς στον αγαπημένο μου Θεολόγο!! Μελτέμια με θέα την Εύβοια.. Από την άλλη βδομάδα πρόβες. Από Σμύρνη… Σαλλονίκη.

    Η συνέχεια του έργου μου Σμύρνη μου αγαπημένη. Και πάλι στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος, παρέα με πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς, που είναι όμως κ αγαπημένοι μου φίλοι!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

    Στη φωτογραφία, η ηθοποιός χαμογελάει στον φακό, ενώ είναι ξαπλωμένη σε μία καρέκλα σε παραλία του Θεολόγου φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό με μαύρα γυαλιά και σανδάλια, επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

    Προηγουμένως, απόλαυσε μερικές ημέρες στην πανέμορφη Νάξο.

    View this post on Instagram

    Φευγοντας απο την υπεροχη Ναξο για την αγαπημενη μου Τηνο πηρα μαζι μου ομορφες αναμνησεις απο ανθρωπους κ μερη.Μοναδικες παραλιες Πλακα @pepermint Μικρη Βιγλα @asteriasbythebeach υπεροχες γευσεις @axiotisa τετοια ταβερνα δεν υπαρχει πουθενα αλλα κ στην χωρα @mezemeze..Αψογη διαμονη @kedrossuites…Με κερδισε αυτο το νησι που δεν το ηξερα.του χρονου παλι.Την αγαπη μου στους φιλοξενους Ναξιωτες που θυμιζουν Ελληνες αλλων εποχων.#greeksummer #greekislands #paradise #naxosisland

    A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on



    ΣΧΟΛΙΑ