• LIFE&STYLE

    Μιμή Ντενίση: Η εντυπωσιακή τούρτα και το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της

    Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της, Μαριτίνα


    Σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή για τη Μιμή Ντενίση, καθώς η κόρη της είχε γενέθλια!

    Με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, η Μιμή Ντενίση έστειλε και δημόσια τις ευχές της στην 20χρονη πλέον κόρη της, Μαριτίνα.

    Στην εικόνα απεικονίζονται μαμά και κόρη να κοιτάνε χαμογελαστές τον φακό, ενώ η Μαρτίνα κρατάει την εντυπωσιακή ροζ τούρτα γενεθλίων της, σε σχήμα καπέλου.

    «Η αγάπη μου έγινε ήδη 20. Σ’ αγαπάω», έγραψε με υπερηφάνεια η αγαπημένη ηθοποιός.

    Οι ακόλουθοι της Μιμής Ντενίση έσπευσαν να αφήσουν τα δικά τους σχόλια με τις όμορφες ευχές τους.

    Στο πάρτι γενεθλίων ήταν και ο Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Μιμή Ντενίση παρά το διαζύγιό τους. Στο πλευρό της Μαριτίνας ήταν φυσικά η γιαγιά της, η αδελφή της μητέρας της και ο ξάδελφός της.

    «Δίνω στην κόρη μου το παράδειγμα μιας σκληρά εργαζόμενης γυναίκας που τα έχει κάνει όλα μόνη της. Χωρίς στήριξη: Δεν στηρίχτηκα ούτε από συγκρότημα ούτε από καναλάρχη ούτε από κανέναν άντρα. Αντίθετα πολεμήθηκα. Και όλο αυτό μου έκανε καλό. Με έκανε να σταθώ στα πόδια μου.

    Πλήρωσα και πληρώνω τις επιλογές μου. Φυσικά και θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για το παιδί μου, για μένα. Τύψεις δεν μπορώ να πω ότι έχω, είμαι δοτική. Αλλά η καριέρα μου έγινε πιο μεγάλη από την προσωπική μου ζωή» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση στη Bovary.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:



    ΣΧΟΛΙΑ