• LIFE&STYLE

    Μύκονος: Οι διάσημοι θεατές που έδωσαν το παρών στο φαντασμαγορικό event του Γιάννη Αντετοκούνμπο 

    • NewsRoom


    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης Give N Rise του συλλόγου “Ελπίδα” που πραγματοποιήθηκε στην Μύκονο…

    Ο σούπερ σταρ των Μιλγουώκι Μπακς μαζί με τα αδέλφια του συμμετείχε στον πρωτότυπο διαγωνισμό καρφωμάτων Dunks & Dance, στο beach club Santana στην Παράγκα.

    Όσοι βρέθηκαν στο φαντασμαγορικό event, το οποίο παρουσίασε ο Σάκης Τανιμανίδης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αξέχαστο θέαμα, με τους συμμετέχοντες dunkers να απογειώνονται και να δοκιμάζουν τα πιο εντυπωσιακά τους καρφώματα μπροστά στην κριτική επιτροπή, μέλος της οποίας ήταν ο Έλληνας αστέρας του NBA.

    Ξεχωριστή στιγμή όταν μπήκαν στο παρκέ πέντε άτομα για να τους διδάξει ο φετινός MVP του ΝΒΑ μικρά μυστικά του αθλήματος, μεταξύ των οποίων ήταν και η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι που επιστράτευσε τις ικανότητές της στο μπάσκετ. Η διασκέδαση για τους επισκέπτες όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την εκδήλωση ακολούθησε ένα δυνατό after party.

    Στο φιλανθρωπικό event βρέθηκε η κάμερα του Mykonos Live TV και κατέγραψε τις λαμπερές celebrity παρουσίες που συμμετείχαν για καλό σκοπό. Εκεί ήταν η Χριστίνα Μπόμπα, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Μάνος Γαβράς, ο ράπερ Light και ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς που απένειμε βραβείο στον Greek Freak.

    Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Γιάννης αποχώρησε με την βοήθεια ανδρών ασφαλείας, καθώς τον είχαν περικυκλώσει εκατοντάδες θαυμαστές του. Δείτε όσα έγιναν στην Παράγκα αλλά και όλα τα καυτά βίντεο του Mykonos Live TV στο mykonoslive.tv.



    ΣΧΟΛΙΑ