• LIFE&STYLE

    Οι Μυκονιάτες μιλούν για τον “πράο Κωσταντή” του Nammos

    • NewsRoom


    Στόχος επίθεσης με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έγινε ο Κωνσταντής Κουσαθανάς, στην κοινωνία της Μυκόνου όμως, οι άνθρωποι που ξέρουν τον συνιδιοκτήτη του Nammos και το ποιόν του, είναι ξεκάθαροι.
    Ο Κωνσταντής δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες λόγω της μεγάλης οικονομικής επιφάνειάς του, σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης σήμερα, και διακρίνεται για τον ήπιο χαρακτήρα του, άρα το “ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποκλείεται, δηλώνουν με κάθε βεβαιότητα.
    kousath32

    Κάνουν μάλιστα λόγο για μία  πολύ περίεργη επίθεση σε έναν άνθρωπο που “δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε κουνούπι”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ενώ δεν αποκλείουν η βομβιστική ενέργεια να έχει χαρακτήρα εκβιασμού…

    Οι επιτυχίες που σημειώνει το Nammos με τις εκδηλώσεις του κάθε χρόνο είναι αμέτρητες με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις συναυλίες του Αντώνη Ρέμου, αλλά και το πρόσφατο πέρασμα των αστέρων της Ολυμπιακής Ομάδας Μπάσκετ των ΗΠΑ που επέλεξαν το γνωστό μαγαζί για να γιορτάσουν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

    nanama

    Όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποιεί την καθιερωμένη του συναυλία στο ναό της καλοκαιρινής διασκέδασης που ακούει στο όνομα Nammos, εκεί στήνεται η σκηνή πάνω στην οποία ο δημοφιλής τραγουδιστής δίνει τον καλύτερό του εαυτό και ξεσηκώνει τα – ομολογουμένως πολύ ευκατάστατα – πλήθη που είναι διατεθειμένα να βγάλουν από την τσέπη τους χιλιάδες ευρώ για να περάσουν μια τέλεια βραδιά.

    nam rem

    remos-live-ena nammos remos remos65656 remosssss3

    Πριν από λίγες μέρες, στα τέλη Αυγούστου,  παίκτες της Ολυμπιακής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ με τα χρυσά μετάλλια στο στήθος, έφθασαν με ιδιωτικό τζετ στην Μύκονο και χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό κατευθύνθηκαν στη ναυαρχίδα της μυκονιάτικης διασκέδασης το Nammoς. Oι θηριώδεις Kevin Durant και Deandre Jordan άνοιξαν δεκάδες σαμπάνιες και χόρεψαν στους ρυθμούς της αγαπημένης τους μουσικής και ξεσάλωσαν παρέα με χυμώδεις  αιθέριες υπάρξεις που ξεχώριζαν ανάμεσα στην παρέα τους.

    nba

    Αδιαμφισβήτητα παίρνει λοιπόν το τίτλο του πιο επιτυχημένου μαγαζιού της Μυκόνου!

    nam23455

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/epithesi-dinamiti-stin-penteli-pios-ine-o-epichirimatias-tou-nammos-pou-egine-stochos/70788



    ΣΧΟΛΙΑ